Povesteam acum ceva timp despre cum peste granițe există posibilitatea de a transforma desenele copiilor în jucării originale, după placul și alegerea celor mici. Mai exact, copiii desenează ce doresc și pictura se transformă în jucării haioase rupte parcă din coala de hârtie. Tot atunci spuneam că ne-am dori tare mult să existe ceva asemănător și la noi. Iată că de curând s-a lansat Miniacus, un serviciu care înlocuiește jucăria de pe raftul magazinului, cu imaginea realizată cel mai probabil de un adult, cu jucăria gândită și făcută de imaginația copilului.

Dacă vreți ca ai voștri să aibă o jucărie personalizată primul pas ar fi ca ei să deseneze propria imagine, apoi să trimiteți desenul către Miniacus. Aici desenele sunt cercetate amănunțit, dacă mai e nevoie de detalii sunt cerute, ca totul să fie perfect, apoi sunt căutate cele mai bune materiale textile pentru jucărie și la final începe procesul de creație care transformă desenul într-o jucărie reală.

papusa

Materialele sunt produse în România, e vorba despre textile ignifuge și hipoalergenice, deci prietenoase cu cei mici, vopseaua este non-toxică, iar umplutura din puf siliconat care nu provoacă reacții alergice, rata de transfer a culorii este foarte scăzută. Mai mult, jucăriile nu au bucăți ce s-ar putea desprinde și înghiți, deci is bune și pentru bebeluși.

Pentru a transforma desenele în jucării reale costul este cuprins între 120 și 200 de lei, în funcție de dimensiunea dorită și de gradul de complexitate al desenului.

Cum vi se pare ideea?