Dacă vă e dor de un șotron, atunci nu trebuie să așteptați până la vară când asfaltul este curat pentru a vă juca unul, alături de copii, desigur.
Anca Fetcu este un designer român care ne aduce șotronul în orice casă. Nu aveți nevoie de cretă sau altele asemănătoare ce pot zgâria parchetul. Este din silicon și poate fi amplasat oriunde.
sotron de silicon
Ceea ce este foarte tare e și faptul că, fiind din silicon, se strânge imediat și se face atât de mic încât poate fi ascuns în orice sertar, indierent de dimensiunile lui.

De la 1 la 8 și înapoi. Sari într-un picior, apoi în două, te apleci, ridici piatra și-ai mers mai departe. Regulile șotronului au rămas același, însă șotronul de silicon face posibilă o lume nouă. Are acces la ea orice copil din noua generație, pentru care joaca în fața blocului e doar o poveste spusă de părinți seara, înainte de culcare. Șotronul de silicon, o versiune contemporană a unui joc nostalgic, este semnat de designerul de produs Anca Fetcu. Materializat în cauciuc siliconic, flexibil și prietenos, șotronul se joacă oriunde, între patru pereți: în camera copiilor, acasă la bunici, în spații publice îngăduitoare. Odată scos din cutia ușoară, semi-transparentă, în care vine însoțit de pucuri colorate irezistibil, șotronul se așază cuminte pe orice suprafață, cu a sa formă jucăușă, neregulată.

sotron
Șotronul aderă rapid de orice suprafață lucioasă, deci îl puteți așeza pe parchet sau gresie fără probleme și vine și cu “pietricelele” care de fapt nu sunt deloc pietre, dar care completează jocul.
Lungimea maximă e de 230cm, iar lățime maximă 100cm și grosimea de 6mm. Îl puteți cumpăra de aici, prețul nu e tocmai mic, mic, dar jocul e unul de dat mai departe la copiii veseli din viața voastră.
Surse foto: ByAncaFetcu/ Facebook.com.