Dacă ai copii cu vârste între 6 – 13 ani, pasionați de cărămizile LEGO®, mai ai câteva zile în care îi poți înscrie pe www.expozitiaimaginatiei.ro cu o construcție inspirată din tradițiile românești, în echipe de 3 – 5 membri, până la data 11 aprilie.
Membrii echipelor pot folosi propriile cărămizi LEGO®, indiferent de mărime, culoare sau colecţie, urmând să le înscrie într-una dintre categoriile competiției: modă, gastronomie, arhitectură, ceramică, basme & povești.
Echipele trebuie să lucreze la realizarea construcției și să finalizeze lucrările în proporție de 70%, până pe data de 11 aprilie, ora 23:59. Aceasta trebuie prezentată printr-un filmuleţ de maximum două minute care va cuprinde şi descrierea lucrării. Pentru validarea înscrierii, fiecare echipă trebuie să încarce în contul său de pe www.expozitiaimaginatiei.ro filmuleţul de prezentare.
Pe data de 14 aprilie se vor anunta echipele ale caror construcţii vor fi prezentate în cadrul expoziţiei finale, ce va fi găzduită în Băneasa Shopping City în perioada 6 mai – 1 iunie.
Toți membrii echipelor câștigătoare vor fi premiați de către organizatori și parteneri, iar Marele Premiu va consta într-o excursie de 5 zile la LEGOLAND®  Germania pentru întreaga echipă. Pe lângă Marele Premiu, vor mai fi acordate premii la următoarele categorii: Premiul Publicului (Camere video Sony), Creativitate (board games) și Inovație (Tablete iPad Air).
Alte detalii despre regulament și toți pașii pentru înscrierea în proiect sunt disponibile pe www.expozitiaimaginatiei.ro
Susține creativitatea, folclorul românesc și pofta de joacă a copilului tău!
Vă așteptăm cu drag!