Jucăriile au rolul de a-i ajuta pe cei mici să descopere lumea, să-i poarte pe alte meleaguri și să comunice cu alte lumi, să își facă noi prieteni și să învețe alături de ei ce înseamnă experiențele de zi cu zi. Jucăriile colorate și făcute cu dragoste de mâini pricepute sunt speciale, tocmai de aceea ne-m gândit să vă dăm de veste că am descoperit Năsturelul Fermecat sau un proiect al unei mămici fericite care vrea să ofere un dram din fericirea ei altor copii.
Mămica din spatele jucăriilor este Codruța Moga, care are două fetițe și povestește că întotdeauna i-au plăcut jucăriile și cărțile cu povești. Tocmai de aceea, în urmă cu trei ani a început să coasă jucării și de atunci este mereu în căutare de lucruri noi și atrăgătoare, deopotrivă pentru cei mici, cât și pentru cei mari, căci la cât de frumoase sunt jucăriile mai că ne-am comanda câteva pentru noi.
Prețurile nu sunt mari deloc, de exemplu un ursuleț de mai jos care are 23 de centimetri în înălțime și este numai bun de împărțit patul cu el costă 50 de lei
jucarii_1
Puteți alege însă și alte jucării, precum păpușile cu motive românești sau “doamne” ceva mai “mature” care vor sta la o discuție și cu ceai oricând cu cei mici.
jucarii_3jucarii_4
Vă lăsăm cu pagina de Facebook Năsturelul Fermecat pentru a vedea mai multe modele.
Cum vi se par păpușile?