In primul an de viata, dar mai ales in primele 6 luni, copilul se dezvolta spectaculos, atat fizic, cat si cognitiv. In aceasta perioada lucrurile care il inconjoara au un rol important in stimularea simturilor. Joaca reprezinta pentru copii modul lor de a invata despre lumea inconjuratoare. In timpul jocului, sugarii observa mediul inconjurator, ating obiectele, asculta indicatiile adultilor si incearca sa-i imite. De asemenea ei invata despre culori, sunete, coodonarea mana-ochi, cauza si efect.
Inca din prima secunda de viata, in creierul micutilor incep sa se creeze tot felul de conexiuni. Acestea trebuie stimulate de parinti in timpul activitatilor zilnice. Chiar daca pentru adulti sunt lucruri banale, pentru un bebelus este vorba de o aventura fascinanta. Vorbeste cu cel mic si prezinta-i lumea inconjuratoare, de exemplu: „acum mami te imbraca cu bluzita galbena”, „acesta este ursuletul tau de plus”, „cand apesi pe acest buton jucaria incepe sa cante” etc. In felul acesta bebelusul ia contact cu lumea, exploreaza elemente interesante, invata despre senzatii si emotii.
In ziua de astazi jucaria ideala pentru bebelusi ar trebui sa se miste, sa cante, sa aiba lumini, sa raspunda la atingere. Jucariile interactive dezvolta simturile si stimuleaza dezvoltarea copilului. Ba mai mult, cu cat sunt implicati mai multi stimuli, cu atat copilul acumuleaza o experiență mai bogata. Învățarea prin joc este mult mai interesanta, iar copiii au parte de multa distracție. Pentru copiii care au implinit 6 luni, va recomandam masinuta interactiva Jumbo Go Go si poneiul cu activitati Tony de la K’s Kids. Aceste doua jucarii contribuie la stimularea abilitatilor fizice si senzoriale ale bebelusului tau.

Masinuta interactiva Jumbo Go Go este un veritabil loc de relaxare si de joaca, in care copilul isi poate petrece timpul inconjurat de o multime de activitati. Tabloul de bord, cu sunete, lumini si jucarie de dentitie este detasabil si se poate prinde atat la patut, cat si la carucior. Cu siguranta cel mic va fi incantat de luminile care se aprind si se sting, acestea contribuind la stimularea perceptiei vizuale. Nu uita ca vazul bebelusului abia in jurul varstei de 12 luni ajunge sa fie la fel de clar precum al adultilor. Beneficiile masinutei Jumbo Go Go: stimularea abilitatilor motorii fine si senzoriale. Produsul contine baterii.
Poneiul Tony este un adevarat centru de activitati pentru copii. Poti sa-l calaresti, sa-l imbratisezi si sa descoperi toate surprizele de pe el: sunete (necheaza!), fermoare, zornaitori, nasturi, oglinzi, buzunarase secrete, inele pentru dentitie si diverse accesorii fosnaitoare. Prin interactiunea cu aceasta jucarie sunt stimulate simturile tactil, vizual, auditiv si chiar gustativ. Gratie multitudinii de activitati, copilasii vor fi stimulati atat fizic, cat si cognitiv si social. Produsul contine baterii.