Am descoperit o super jucărie! Știți voi cuburile din lemn pe care cei mici trebuie să le așeze în anumite spații? Dacă aceste cuburi ar semăna perfect cu icon-urile de aplicații de pe iPhone și dacă baza în care copii ar trebui să introducă aceste cuburi ar fi și ea în formă de iPhone?
Nu ne înțelegeți greșit, suntem convinși că cei mici pot fi fericiți și fără pic de tehnologie în viața lor, ba chiar vă încurajăm pe voi toți să ieșiți cât mai des din casă sau să vă distrați cu piticii departe de computer / telefon mobil sau tablete, dar noi recunoaștem că descoperim o grămadă de activități distractive cu ajutorul gadget-urilor. Tocmai d-asta, nu avem cum să renunțăm de tot la ele. Se spune că orice e ok și binevenit, dar să fie cu moderație, nu?

Revenind la jucăria noastră eu recunosc că o vreau în primul rând pentru mine. 😀 Mi se pare o super invenție și, deși nu a ieșit încă pe piață, am pus deja linkul de pe site-ul inventatorului la Bookmarks ca nu care cumva să pierd momentul când va fi de vânzare.
Imaginați-vă doar câte povești puteți inventa cu ajutorul cuburilor / aplicații și cât de nostim va fi atunci când copiii vor aranja cuburile fix în aceeași ordine precum aveți voi aplicațiile aranjate pe iPhone.
Voi aveți cuburi de lemn acasă?