Cum arată o furnică, mică, mică? Dar un fluture? Oare cum se desenează o gărgăriță? Asta nu seamănâ a furnică, zici că e un gândac, dar gândacul cum se face de fapt că parcă nici gândac nu e?
Nu le rezolvăm noi pe toate din prima, dar în loc să stați cu orele și să desenați orice altceva în afară de insecte (pentru că, să fim serioși, puțini sunt cei care reușeșc să deseneze insecte sau animale astfel încât să aveți toate detaliile și să mai și semene cu ceea ce v-ați fi dorit a fi) am descoperit noi câteva insecte numai bune de… scos la imprimantă.
albina
 
Imaginile sunt unele în format destul de mare, deci imaginea va fi clară, și din când în când au câte o “bucată lipsă”. Nu e “greșeală” de tipar și nici eroare, ci se presupune că cei mici vor lua frumos creioanele sau cariocile în mână și vor completa ei cu părțile lipsă. Unde mai pui că între timp puteți să și povestiți ce culoare are fiecare gâză descoperită, care sunt activitățile ei de zi cu zi și altele asemănătoare.
Și pentru că tot vorbim despre insecte și culori atunci mi-am adus aminte că acum ceva timp am descoperit un fel de carte de colorat gratuită online cu tot felul de insecte și gâze. Ah, gata – e vorba despre thecolor.com.
Have fun cu multe culori!