UPC aduce magia copilariei in casa ta

Stiati ca UPC si-a folosit bagheta magica pentru a aduce micutilor noi povesti fabuloase? Este vorba despre postul Disney Junior, intrat in luna mai in grila UPC, care cuprinde acum cele mai multe canale de desene animate din Romania, si anume 10.

art-1Povesti indragite de la Disney Junior

Disney Junior combina mostenirea fara egal de povesti si personaje indragite cu oportunitati de invatare, oferind astfel o experienta deosebita pentru copii si familiile lor – de la primele notiuni de matematica si limbi straine, la nutritie si stiluri de viata sanatoase, cu accent asupra dezvoltarii emotionale si sociale.
Programele Disney Junior includ povesti creative si personaje care implica publicul si transforma procesul de invatare intr-o experienta jucausa prin intermediul serialelor Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, Doctorita Plusica, Clubul lui Mickey Mouse si serialul animat cu prima printesa copil, Sofia Intai.

Concurs magic pentru maini dibace

UPC are o super provocare pentru voi. Este vorba despre concursul ”Juniori in bucatarie”, prin care sunteti invitati sa testati creativitatea si indemanarea familiei voastre. Daca micutul vostru are intre 4 si 10 ani, atunci puteti spune „START” concurs. Premiile sunt pe masura provocarii. Castigatorii, 5 la numar, vor primi fiecare cate un eBookReader si o jucarie simpatica de la UPC, un sort de bucatarie Disney, perfect pentru momentele de ”bucatareala” in familie.

Cum va inscrieti?

Intrati aici si aflati mai multe detalii