IkeaHackers este un proiect care ne învață cum să ne personalizăm mobila cumpărată de la Ikea. Nu zic că produsele nu au o anumită personalitate încă de când sunt în rafturi, numai că într-un apartament mic sau atunci când vrem să oferim cu adevărat o notă personală unui spațiu, e nevoie și de ceva “suflet” plus ceva muncă. Eh, fix asta ne oferă IkeaHackers.
Se ia un pat care se găsește prin toate magazinele Ikea și se transformă într-o adevărată casă a celor mici sau o masă banală (de tipul celor de cafea, am senzația că încă mai costă 29 de lei în magazin) poate deveni în câteva zeci de minute masă de joacă și spațiu de depozitare în același timp.
Ce mi-a plăcut foarte mult este faptul că nu doar design-ul a contat la proiect, ci și cât de util este un anume obiect și cum poate deveni el și mai util pentru toți cei din familie. De aceea există și multe idei pentru cei care vor să economisească spațiu sau doresc să folosească o piesă de mobilier în mai multe scopuri.
Bonus: proiectele nu sunt doar pentru camerele copiilor, ci pentru toată casa, însă nouă ni s-au părut cele mai drăguțe și colorate cele destinate celor mici, evident. 🙂
Cum vi se pare? Transformați și voi mobila în una multifuncțională și colorată?