Camera copiilor are nevoie, din când în când, și de o schimbare, așadar astăzi ne-am gândit să vă povestim despre 5 idei simple, care nu necesită multe ori de lucru, dar care vor avea un succes garantat, atât printre cei mici, cât și printre cei mari.
1 – Dacă mobila este prea veche sau nu mai arată așa cum v-ați dori, nu e neapărat nevoie să dați fuga în magazin după ceva nou. Păstrați banii pentru o scurtă vacanță în familie și cumpărați doar câteva cutii de vopsea. Culorile vii vor oferi o nouă imagine. Nu vă speriați să folosiți mai multe nuanțe pentru aceeași piesă de mobilier, cu cât mai multă culoare cu atât mai bine, iar dacă le veți cere o mână de ajutor celor mici atunci veți avea și un “ucenic” care se distrează lângă voi.
1-mobila
2 – Culoarea pereților nu mai e la fel de strălucitoare sau copiii au desenat peste tot? Puteți încerca într-o primă fază vă transformați liniile și cercurile trasate de cei mici într-un desen mai complex. Dacă nu iese nimic ok, atunci nu e cazul să văruiți, găsiți câteva postere sau mesaje motivaționale.
perete
3 – Un covor sau câteva cutii colorate vot schimba cu totul atmosfera. Niciodată nu e prea multă culoare și chiar dacă în fotografia de mai jos nu e nici urmă de jucării fiți convinși că acel covor abia de o să se mai vadă câteva ore mai târziu după ce este poziționat de jucăriile celor mici.
covor
4 – Podeaua poate deveni un loc de joacă. Cum mai exact? Aveți nevoie doar de vopsea sau bandă adezivă dacă nu vreți să fie permanent.
podea
5 – Fotografia de mai jos este realizată într-o cameră de copii unde singurul lucru special este mozaicul de lucruri de pe perete. Nu-i așa că arată genial? Aveți nevoie doar de o temă și gata, poate începe treaba.
5 - tema
Surse foto: kidspot.com, funathomewithkids.com, yahoo.com/health și Design Milk/ Pinterest.com.