Pe această idee, am dat de o păpușă realizată din hârtie rezistentă la apă, pe care copilul o poate desena după cum ii place. Pe lângă păpușa în sine, care poate fi cea clasică, băiat sau fată pe nume Manuellas’s Drawing Doll, o păpușă zână sau una erou, la comandarea ei primești și 5 markere pe bază de apă cu care să desenezi fața si hainele.
Partea cea mai tare este că dacă cel mic s-a plictisit de modelul pe care l-a făcut, poți spala păpușa la o temperatura de 30 grade. Astfel copiii pot face altă și altă figură după fiecare spălare.
După cum vă spuneam, păpușa este acoperită cu hârtie rezistentă la apă, iar în interior conține fibre de poliester în proporție de 90 % și plastic 10 %.
Prin desenarea păpușii se stimulează creativitatea copilului și astfel prichindelul își arată personalitatea sau starea de spirit.
Creatoarea păpușilor, Meray Flam, spune că inspirația pentru acest tip de păpuși i-a venit datorită nostalgiei pentru propria copilărie și din plăcerea pe care i-o dădeau jucăriile simple și inocente.
Prețul acestor păpuși variază între 35 și 50$ și le poți comanda de pe coolil .com.