De cele mai multe ori aud de la cei care vor o schimbare într-o anumită cameră din casă faptul că le este frică să nu aibă parte de un rezultat nu tocmai apropiat de ceea ce își imaginau. Le spun că nu au niciun motiv, pentru că pot mereu “drege” o greșeală cu o culoare și o pensulă sau o bucată de fetru colorat care să mascheze defectul.
Sunt atât de multe lucruri care arată minunat în camera copiilor că nici nu știu cu ce să încep…
De exemplu, mesele și scaunele pot avea șosete vechi și colorate ori botoși în picioare. Cu această ocazie le explicați și celor mici încăpățânați care nu vor să poarte șosete iarna că este bine ca piciorușele lor să fie calde tot timpul, iar rezultatul este spectaculos în orice cameră.

Pe draperie sau perdea puteți lipi ori coase fluturași, litere pentru cei care nu au învățat încă alfabetul ori cei mai măricei cărora le place să citească.
Nu e musai să schimbați tapetul, e o mișcare care vă poate lăsa cu buzunarele goale, dar puteți scrie povești cu pensula ori cu un marker permanent în colțurile camerei ori îi puteți lăsa pe cei mici să deseneze ce doresc ei pe un anume perete personalizat… iar exemplele sunt nenumărate.
Vă las cu o galerie foto care să vă convingă că un pic de imaginație și timp liber pot face minuni în camera copilului.

Surse foto: shelterness.com.