Aveți dreptate, nu dispar chiar toate problemele, însă multe dintre ele da, adică cele legate de momentele în care băiețeii nu vor să fie îmbrăcați „la patru ace”.
Să fim serioși, există momente în care băiețeii, fie ei cei de doar câțiva ani, trebuie să fie eleganți, iar acele momente nu sunt tocmai unele plăcute, pentru că nimeni nu vrea să fie strâns de cămașă, de cravată sau de nasturi și nimeni nu-și dorește să stea aproape nemișcat pentru a nu șifona cămașa. Dar sunt atââât de drăguți, plus că uneori e musai să fie îmbrăcați într-un anume fel, deh e vorba de un botez sau de cine știe ce altă petrecere. Ce faceți atunci? Alegeți un tricou cu o cravată… inclusă!
Este la fel de comodă precum un tricou, arată incredibil de bine și dacă cineva se prinde că e vorba doar de un tricou (de la distanță nu se vede nicio diferență, dar cum toată lumea vrea să-l cunoască pe pitic mulți se vor apropia de el) nimeni nu are nimic de comentat: e haiosă tare și piticul va fi și elegant în același timp!

Noi am dat o raită prin magazinele online de pe la noi și nu am găsit modelul pe nicăieri, dar ne bazăm pe voi că veți veni cu sugestii, poate știți pe unde găsim astfel de tricouri – cămăși!
PS – Pentru fetițe nu am găsit nimic asemănător, dar cum fetițele sunt mereu cochete și nu se plâng atunci când e vorba de purtat o rochiță simpatică, cred că nici nu ar trebui să căutăm echivalente. 🙂
Sursă foto: Fat Tie’s/ Facebook.com.