Ăștia mici sunt tare pretențioși când se pune problema de design interior! Dacă pe tata îl mai convingi cu una, cu două că lavabilul ăla e mai calitativ, deși nu merge ca și textură cu nuanța aleasă înainte, așa că vă decideți la altă culoare sau covorul e mai ok să fie mai închis la culoare să nu se vadă prea repede praful, pe copii nu ai nicio șansă să îi duci cu vorba. Și nici să nu te gândești la mituit, pentru că nu e o soluție pe termen lung! 😀
Mai bine faceți o ședință de familie de la bun început, dar, atenție, cel sau cea mică este “CEO la ședință”.
Serios vorbind, e clar că mai toți viitorii părinți atunci când află că în burtica mămicii se află un bebe iau în calcul mai devreme sau mai târziu decorarea camerei copilului.

Problema este că mulți se gândesc doar la culoarea pereților și cam atât. Asta deși se pot juca atât de frumos cu tot ce ține de camera bebelușului. De exemplu, dacă stați la casă și aveți o cameră ceva mai mare, de ce nu ați face o căsuță, de tipul căsuțelor din copaci, chiar în cameră?

O bucată de material textil rezistent și colorat se poate transforma repede într-un cort, puneți la cale un fel de camping… numai că în interior. Dulapul poate să fie înlocuit cu un perete fals, care să fie spart și dacă tot vorbim de pereți falși, ați putea să aranjați într-una din găuri și o cameră pentru jucăria preferată a copilului, merită și păpușa camera ei, nu?
Voi cum ați decorat camera prichindeilor? 🙂
Vedeți mai multe idei de design interior pentru camerele piticilor într-un album foto pe pagina noastră de Facebook.
Sursă foto: ecosalon.com.