Biroul sau masa de lucru ori cea de la bucătărie arată ca după război după multe planșe colorate unde acuarelele nu au fost tocmai puse pe planșă, ci pe masă? Nu e cazul să dați fuga la un magazin pentru a cumpăra vestitul autocolant pentru a scăpa de imaginea nu tocmai veselă mesei, deși nici asta nu este o idee rea deloc, astăzi am 3 idei faine pentru a avea la final o masă creativă.

Prima variantă este și cea mai faină, zic eu, pentru că implică vopsea și creativitate. Alegem o vopsea care se usucă mai greu, dăm un strat bun pe masă și cu ajutorul unui pieptene vechi pe care nu-l mai folosim facem modele pe vopsea. Puteți începe cu simple dungi și apoi să faceți și curbe ori alte forme dacă vă simțiți creativi.

Al doilea model necesită mai multă muncă, în sensul că aveți de căutat bucățele mici de lemn pe care să le uniți ca într-un puzzle pe blatul mesei. La final nu uitați să lăcuiți totul pentru un aspect cât mai lucios și pentru a proteja lemnul.

masa_2

Și dacă la început ziceam ceva de autocolant ce ar fi dacă am pune o bucată de tapet de perete pe masă? Modelele sunt mult mai colorate decât cele de autocolante și efectul este garantat.

masa_3

Voi ce alte trucuri mai aveți?

Surse foto: apartmenttherapy.com.