Din seria produselor despre care e bine să știți că există, astăzi vă prezentăm Hyper Pearl Mirror – o oglindă high-tech care oferă și o rezervă de putere (baterie) pentru telefonul vostru sau orice alt gadget (boxă externă de exemplu).
Hyper Pearl Mirror este o oglindă portabilă cu retroiluminare / iluminare independenta care te va face să te simți ca la o ședință de make-up profesionist de fiecare dată cand o folosești. Ce se întâmplă? Se aprind marginile interioare de pe baza / corpul oglinzii și îți luminează fața foarte bine și corect, fără umbre și alte “înșelăciuni” și așa poți să te fardezi repede și corect și să nu exagerezi cu make-up-ul. Iluminarea se acționează de la un buton și dacă nu dorești, nu o folosești.
Hyper Pearl Mirror
In plus, poți folosi oglinda ca să îți încarci și telefonul pentru momentele când a scăpat cel mic la YouTube și tu tocmai trebuie să ieși în oraș :). Pam , PAM! Bateria încorporată are o capacitate de 3000Mah, se poate încarcă iPhone-ul (și mai rămâne baterie chiar după o încarcare full) dar și orice alt model de telefon sau gadget care folosește sistem micro USB.
Ce e si mai frumos? Ca pentru fete? Culorile, evident. 🙂
Vezi prețul și cumpără acum cât e la reducere.