Suntem încă în plin sezon de sporturi de iarnă și chiar dacă nu e nevoie de o ocazie specială pentru a ne oferi cadouri, Dragobetele, 1 și 8 Martie sunt foarte în curând. Am ales pentru voi niște cadouri de foarte bună calitate, utile la ieșirile în natură și nu numai. Bonus – toate se află în perioada asta la reducere.

Muzică

Nu prea am întâlnit sportivi care nu ascultă muzică în timp ce navighează prin nămeți. Toate videoclipurile cu sporturi de iarnă au multe lucruri în comun, iar unul din ele este muzica. Fă-ți filmul tău direct de pe pârtie.

Powerbeats3 Wireless Earphones – reduse cu 20%!

Iar pentru asta recomandăm căști wireless, in-ear, foarte ușoare și de foarte bună calitate (Beats) – cu o automie suficientă pentru toată ziua, aducându-ți aproape soundtrack-ul preferat când ești pe schiuri sau pe placă. Vezi modelele și oferta Powerbeats3 Wireless Earphones. (doar anumite culori sunt la reducere)

Vezi prețul redus cu 20%

 
Când aveam 11 ani m-am nimerit într-un magazin Saturn în Germania tocmai când începea un demo audio întro cameră izolată acustic. Am intrat, m-am așezat pe o canapea și m-am uitat la niște scene dintr-un concert la un televizor care avea de-o parte și de alta două boxe mari cât șifonieru. Îmi aduc amite doar că se auzea foarte tare și clar de îmi vibra tot corpul. La sfârșitul demonstrației cele două boxe imense au fost deschise iar în interiorul lor erau 2 boxe mici Bose pe picior înalt. De atunci am rămas cu marca asta în cap și cred că pentru mulți sunt un etalon de tehnologie și fiabilitate.

Bose SoundLink Mini Bluetooth series II carbon

În recomandările de astăzi avem avem boxa portabilă Bose SoundLink Mini Bluetooth series II carbon – pentru momentele de apres-ski și nu numai. Noi folosim o boxă portabilă extrem de des – ba în bucătărie, ba în dormitor, ba afară pe terasă – practic muzica ne urmărește peste tot pe unde suntem. Ok, uneori le mai punem și celor mici o poveste la culcare.

 

Baterie externă

Știți momentul ăla când deschizi Whatsapp-ul să îi spui doamnei că ajungi în 15 minute și telefonul se închide brusc pentru că nu mai are baterie? Sau când faci poza aia geniala cu creste de munți în nori, îi aplici rețeta clasică de filtre VSCO, îi bagi și un pic de vignette din Instagram și când să o uploadezi ca să îți validezi prin like-uri calitățile de fotograf, bam – moare telefonul. Ca să nu mai amintim de cazurile când se închide telefonul de la frig.

Pentru toate aceste cazuri există bateriile externe.

Și la acest capitol avem două tipuri de recomandări pe ideea there are two kinds of people – cei care preferă ca bateria externă să fie chiar externă și cei pe care câțiva milimetri în plus nu îi deranjează la grosimea telefonului și optează pentru o husă cu baterie inclusă.

 

Zikko – baterie externă – 5000mAh – super-slim – încărcare rapidă – 15% reducere – vezi preț aici.
Husa cu acumulator 3959mAh Mophie Juice Pack Ultra iPhone 6/6s Black – reducere 40%! – vezi preț aici.

Protecție

Și dacă ați optat pentru bateria externă externă 🙂 de mai sus, atunci încă aveți nevoie de protecție. Pentru că nimeni nu vrea să plătească câteva sute de lei pe înlocuirea ecranului cu o sticlă after-market sau o bună parte din valoarea telefonului pentru o înlocuire pe canalele oficiale. Unele dinte cele mai bine făcute huse de protecție sunt cele de la Speck – diferite modele, acum cu 20% discount – verifică prețul.

Un rucsac fain pentru toate

Rucsacii mișto sunt greu de găsit. Rucsacii pentru bărbați sunt ca pantofii pentru femei 🙂

Am găsit unii super-mișto – vintage dar extrem de practici – de la PKG – 10% discount – vezi prețul aici.

La final, cel mai tare wearable pentru ski 

PIQ – PIQ stabilește clar cine este regele pârtiei din gașca ta de prieteni. Măsoară timpul petrecut pe pârtie, numărul de salturi și viteza maximă atinsa. Un senzor se montează pe schiuri sau pe placă și transmite informații către aplicația dedicată de pe smartphone-ul tău. E redus cu 10% – vezi aici detalii.

Cum e? V-am pus la treabă? 🙂