E drept, e sâmbăta care vine, dar m-am gândit că mai bine vă povestesc din timp despre asta decât să ratați piesa de teatru.
TIRIBAM TIRIBUM este un spectacol special, pentru că toți spectatorii sunt parte din joc, din spectacolul final, așa că nu este nici pe departe vorba despre o piesă de teatru clasică, în care noi stăm pe scaun și ne uităm la ceilalți cum joacă, ba dimpotrivă. Copiii și adulții de asemenea vor dansa, cânta, număra, dar și striga cât îi țin plămânii.
Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect – cam așa sună descrierea piese de teatru.
Biletele (costă 20 de lei biletul) s-au pus în vânzare la casieria CinemaPRO (telefon 031.824.13.60) şi online pe vreaubilet.ro, telefon 0724. 016.269; 0725.873.282, iar spectacolul are loc la CinemaPRO pe 23 februarie de la ora 11:00.
Vă las și cu un comunicat de presă de unde veți afla mai multe detalii despre spectacol.