Visul oricărui copil este să zboare, iar de Ziua Copilului frumos este să poată să facă ce vrea el, așa că Tarom a venit cu soluția: prima lecție de zbor pentru copii.
Pe 1 şi 2 iunie, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, copiii se adună pentru lecții speciale. Mai exact, cei mici vor asista la o lecţie de pilotaj pe înţelesul lor, vor afla lucruri noi despre ce înseamnă să fii pilot şi etapele unui zbor şi vor vizita cabina piloţilor.
Cine o să fie cuminte și ascultător pe parcursul lecțiilor va primi și o diplomă de pilot junior, insigne de piloţi, manuale de zbor şi multe altele. 🙂
Zborurile au loc după cum urmează:

  • 1 iunie: orele 14.40, aeronava de tip A318
  • 2 iunie: orele 11.00, aeronava de tip ATR72 și orele 13.00, aeronava de tip ATR72

Zborul durează aproximativ 40 de minute, iar la cursă pot participa copiii cu vârste între 5 ani împliniţi şi 18 ani neîmpliniţi. Copiii cu vârsta cuprinsă între 5 ani împliniţi în ziua efectuarii cursei şi 14 ani neîmpliniţi în ziua efectuarii cursei trebuie să fie însoţiti obligatoriu de o persoană majoră.
Tariful promoţional este de 10 lei/copil şi 200 lei/adult. Minorii cu vârste de peste 14 ani vor putea achiziţiona bilet conform tarifului de adult, însa nu pot fi consideraţi însoţitori pentru alţi copii minori.
Biletele pot fi achiziţionate de la orice agenţie Tarom și locurile sunt limitate, așa că trebuie să vă grăbiți pentru a zbuuuura!
Sursă foto: anyjazz65/ Flickr.com.