Sâmbăta aceasta programul sună cam așa: dis de dimineață vă grăbiți să vedeți ce a adus Moș Nicolae, apoi urmează o sesiune de joacă și distracție cu cei cei mici și fuga, fuguța la restaurant. Nu la orice local, ci la Muse Bistro și Morgan la Dud, localuri unde se organizează prima ediție a proiectului Ziua Bucătăriei Deschise pentru Copii.
De la ora 12, pe 6 decembrie, cele două localuri vor fi gazda copiilor și părinților care vor veni în vizită pentru a vedea cum arată bucătăriile, cum se spală legumele, cu se curăță ele și alte informații de bază, pe care orice copil pofticios ar trebui să le știe, iar faptul că le va afla dintr-o bucătărie a unui local va face totul mai “gustos”.
Asta nu este tot, copiii sunt așteptați apoi la jocuri interactive, cu legume și fructe desigur, iar la Muse Bistro va exista chiar un clovn care se va juca împreună cu ei.
ziua bucatariei deschise
La final, se lasă cu mâncare, că doar nu degeaba sunteți într-un restaurant, nu? O masă gândită special pentru copii va bucura papilele gustative ale celor mici, dar și ale părinților.
Mai exact, la Muse Bistro, copiii au un meniu cu chiftele din pește cu quinoa, chips-uri de casă din cartofi românești, sfeclă roșie, cartofi dulci + mini pizza făcută chiar de ei. Părinții vor primi file de biban cu salată caldă de năut, roșii cherry și coriandru, sos de parmezan și mărar. Desertul este spumă de ciocolată cu cireșe și cocos.
La Morgan la Dud, aveți supa Vichychoisse (supă cremă de cartofi și praz), paste Bolognese și tartă de ciocolată cu frișcă și căpșuni.
În ambele locații, apa și cafeaua sunt incluse.
Sunt disponibile doar 20 de locuri (părinte + copil) pentru a oferi posibilitatea celor prezenți să li se răspundă pe îndelete la întrebări și să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă într-o bucătărie de restaurant, așa că dacă vă sună bine propunerea atunci mai trebuie să știți că prețul biletului pentru un părinte și un copil este de 80 de lei (un părinte în plus înseamnă încă 50 de lei, un copil în plus încă 30 de lei).
Rezervările sunt obligatorii la numerele de telefon: Muse Bistro – 0740.12.34.55
și Morgan la Dud – 0752.70.03.00 / 0743.11.02.20.