Nu vă închipuiți că vorbim aici despre “băieții de cartier”, ci de evenimente care mai de care mai frumoase, toate ce au loc în parcurile din București.
De acum încolo, în fiecare sâmbătă și duminică, luați-i pe cei mici de mână și ieșiți prin parcurile: Herăstrău, Tineretului – la Lumea Copiilor, Sebastrian și Drumul Taberei – la Moghioroș – Tital, Crângași, Parcul Național, Bazilescu și Cișmigiu.
Aici vor avea loc spectacole de dimineața și până seara. Dacă la amiază este prea cald, vă spun că evenimentele au loc până la ora 20:00, când soarele se mai ascunde un pic. Doar la Cișmigiu distracția nu începe la 10:00, ci la 17:00. Bine programul se mai schimbă în funcție de disponibilitatea actorilor și a celorlalți artiști, dar, zicem noi, e important de știut faptul că, dacă nu ieșiți din București, parcurile vă așteaptă cu mari surprize în week-end-uri.
De la concerte fel de fel, până la teatru de magie, spectacole clasice de teatru sau comedia della’arte, toate sunt și pentru adulți și pentru copii.
Veți mai găsi detalii despre evenimente și în comunicatul de presă din secțiunea specială!
Distracție maximă! 🙂
Sursă foto: Paul Schultz/ Flickr.com.