Nu-i așa că timpul trece tare repede? Ba e duminică, ba e joi, dar dacă e joi atunci avem recomandările de evenimente pentru părinți și copii. Cum toamna este bogată, la fel e și oferta noastră de evenimente, doar citiți mai jos și veți vedea.

  • Vineri – 24 octombrie

recomandari de evenimente=> Mâine începe super expoziția interractiva Secretele Egiptului Antic. O găsiți deschisă la Hanul Gabroveni, de marți și până duminică, între orele 10:00 și 18:00 – citiți mai multe detalii și vedeți afișul oficial.
=> Tot vineri, de data aceasta seara și pentru copiini cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani, avem un atelier creativ. Este vorba despre lectura – poveste “Aventurile ariciului prin pădure” de Ulf Stark, Ann-Cathrine Sigrid Stahlberg – citiți mai multe detalii despre eveniment din comunicatul oficial.

  • Sâmbătă – 25 octombrie

=> Sâmbătă avem un alt atelier pentru cei mici, de data aceasta unul dedicat toamnei. “Copii, zâmbete și flori” este un atelier de aranjamente florale, destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea și sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admirației pentru frumos prin intermediul florilor. Florile devin personajele care îi poartă pe cei mici pe drumul unei înțelegeri mai profunde legate de emoții și de bucuria de a dărui – aflați mai multe detalii din comunicatul dedicat.
=> Teatrul Ion Creangă ne invită sâmbătă la spectacol. “În parc” este o producție inspirată de jocurile copiilor. Desfășurate într-un cadru îndrăgit de cei mici, poveștile vor prinde viață din frunze colorate și fire de nisip, publicul fiind invitat să descopere frumuseţea naturii înconjurătoare prin joaca a doi copii, un băiat și o fată. Reprezentația va avea loc la Teatrul Excelsior – Str. Academiei, nr. 28, cu începere la ora 11:00 – detalii multe și utile găsiți în anunțul oficial.

  • Duminică – 26 octombrie

=> Duminică avem un alt atelier. E vorba despre “Iscusitul meşter păpuşar”, pentru cei cu vârsta între 5 și 12 ani. Copiii vor afla cum pot face o păpuşă de mână și nu numai – aflați detalii din anunțul oficial.

  • Luni – 27 octombrie

=> Luni, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) iniţiază o nouă etapă a programului de educaţie cinematografică – EducaTIFF, Săptămâna Filmului pentru Elevi. În perioada 27 octombrie – 2 noiembrie, la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, elevii şi profesorii din judeţul Cluj sunt invitaţi la 14 filme special alese pe categoriile de vârstă 8+ (cls. II-IV), 11+ (cls. V-VIII), 15+ (cls. IX-XII), într-o selecţie generoasă de documentare, animaţii şi filme de aventuri, titluri participante la festivaluri internaţionale, ce tratează subiecte importante pentru educaţia cinematografică a tinerilor – multe detalii frumoase aflați din comunicatul oficial de presă.
=> Ultimul eveniment, care de fapt este curs, recomandat este un curs de Photoshop. Kidster îi invită pe copiii cu vârste între 9 și 14 ani la Cursul de Photoshop și Artă Digitală, să învețe cum își pot transforma ideile și visele în printuri, logouri, comic-book-uri și felicitări – dacă vă sună bine, atunci aruncați un ochi pe program și aflați mai multe informații utile despre curs.
Sursă foto: Елиза ღ/ weheartit.com.