Academia de fotografie și Simion Buia ne invită la o ședință foto specială, cu ocazia începutului de școală. Pe lângă o fotografie memorabilă, pe care o să o admirați mult timp de acum încolo și care o să vă ajute, peste ani, să vă aduceți aminte de emoțiile primelor zile de școală, veți avea ocazia să faceți și o faptă bună, detalii mai jos.
back-to-school-compressor
Back to school – photo shooting are loc pe 15 septembrie, între orele 11 – 17, în mansarda de la Cărturești Verona. Sunt așteptați toți elevii, de la clasa 0 la clasa 12, la un photo shooting scurt pentru captarea într-un portret a stării din prima zi de școală. Primiți cea mai reușită fotografie, în format digital, pe email, la 5 zile de la shooting.
Doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere care este online și să vină la Cărturești Verona unde sunt invitați să lase o mică donație (fiecare cât poate) în schimbul unei amintiri foto din prima zi de școală. Bănuții se duc la Asociația Help Autism, care are nevoie de fonduri pentru a susține activitățile pentru copiii din centrele sale.
Ce spuneți? Veniți la Cărturești în prima zi de școală?