#TechABreak @OrangeSmartShop Digital Week

Evenimente gratuite în vacanță pentru copii, părinți și bunici
Fast SuperCodersSmart Parents
A venit vacanța cu trenul din franța și Orange ne aduce și anul acesta o serie de evenimente gratuite dedicate copiilor, părinților și bunicilor.
Platforma de evenimente Tech a Break invită persoanele interesate de experiențe de învățare inedite, de expoziții sau concursuri digitale în Orange Smart Shop-urile din 13 orașe: Brașov, București, Arad, Bacău, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara – pe tot parcursul anului.
Programele Fast SuperCoders și Smart Parents s-au bucurat de un mare succes și locurile alocate fiecărui workshop s-au acupat extrem de repede. Puteți însă să vă înscrieți pe listele de așteptare din fiecare oraș – vedeți mai jos. Ca să fiți siguri că nu ratați înscrierea la evenimente viitoare vă recomandăm să vă abonați la newsletterul dedicat pe – https://www.orange.ro/techabreak/ – Neapărat!
Iată mai multe detalii despre Fast SuperCoders și Smart Parents din cadrul #TechABreak @OrangeSmartShop

1. Fast SuperCoders (19-28 iunie)


Copiii cu vârste între 10 și 13 ani au ocazia să participe la un program de training pentru bazele programării prin joacă. Cu toții avem câte un prieten care e programator și știm cu siguranță că programarea este în topul meseriei viitorului. Iată deci, o ocazie minunată de a introduce de la o vârstă fragedă concepte de programare precum bucle, instrucțiuni, algoritmi, depanare, condiții – cu ajutorul jocurilor și poveștilor interactive pe care chiar copiii noștri le pot crea.
După aceste workshop, cei mici pot primi recomandări despre cum pot continua activitatea acasă și anume despre cum pot aprofunda cunoștințele pentru a obține certificatul de absolvire nivel 2 pentru micii programatori.
Atelierul Fast SuperCoders este susținut împreuna cu specialiștii Simplon România. Puteți citi mai multe despre acest program și înscriere pe listele de așteptare, în caz că se eliberează vreun loc – pe pagina dedicată: https://www.orange.ro/techabreak/fast-supercoders

2. Smart Parents (19-28 iunie)

Dacă Fast SuperCoders are loc în prima parte a zilei, după-amiaza este dedicată părinților care sunt invitați să se întâlnească cu unul dintre cei 2 experți invitați de Orange:

  • Otilia Mantelers – exper în parenting
  • Gabriela Maalaouf – trainer NLP pentru copii și adulți

Experții vor aborda teme despre tehnlogie și anume despre cum părinții îi pot ajuta pe cei mici să pună în balanță și să înțeleag atât avantajele cât și dezavantajele tehnologiei, despre cum putem stabili limite cu calm, astfel încât relația celor mici cu tehnologia să fie una sănătoasă, care să îi ajute să se bucure de beneficiile acesteia evitând riscurile la care s-ar putea expune.

Mai multe detalii destre acest program și înscriere pe listele de așteptare, în caz că se eliberează vreun loc – pe pagina dedicată: https://www.orange.ro/techabreak/smart-parents

Fast SuperCoders și Smart Parents vor avea loc în 10 orașe: 

  • București (Orange smart shop Băneasa și Europe House)
  • Constanța
  • Galați
  • Oradea
  • Arad
  • Timișoara
  • Iași
  • Bacău
  • Cluj
  • Târgu Mureș

Ce este un Orange Smart Shop?

Cu toții folosim tehnologia în diferite ipostaze – acasă sau la birou, relaxându-ne sau practicând sport iar în Orange Smart Shop găsim un spațiu amenajat cât mai aproape de aceste moduri în care folosim tehnologia. Experiența de cumpărare este inedită, specialiștii Orange stau la dispoziția noastră pentru a ne răspunde la toate întrebările dar și pentru a ne arăta practic cum funcționează diverite produse și servicii, programările se pot face prin aplicațiile Orange și practică toată comunicarea comercială se face prin soluții digitale.
De asemenea, în anumite Orange Smart Shops există și birouri de operațiuni rapide, Care Center pentru depistarea și rezolvarea rapidă a problemelor ce pot apărea cu terminalele mobile iar pentru a scurta timpii de așteptare aveți posibilitatea să petreceți timp în zonele amenajate cu Orange TV sau Playstation.
Există în acest moment 24 smart-shop-uri Orange, semnalizate cu albastru pe hartă – https://www.orange.ro/shops/
Reluăm recomandarea de la începutul articolului – pentru a nu rata aceste evenimente gratuite, înscrieți-vă la newsletterul dedicat – – https://www.orange.ro/techabreak/
#TechABreak!