Dacă nu aveți planuri pentru finalul de săptămână vă dăm noi câteva sugestii faine. În primul rând trebuie să știți că în Cișmigiu avem Copacul cu cărți, o “specie nouă” de copac de unde toată lumea poate împrumuta cărți și lângă care putem sta în iarbă pentru povești frumoase. În plus, seara se lasă cu filme și ateliere, iar dimineața avem sport – citiți mai multe despre proiect.
Să nu uitați nici de Roaba de cultură, o serie de evenimente ne așteaptă pe Pajiștea Pescăruș din Herăstrău. Ca de fiecare dată, ele sunt pentru toate vârstele, așa că nu aveți “nicio scuză” să nu treceți pe aici – vedeți recomandari evenimenteprogramul complet din acest final de săptămână.

  • Sâmbătă – 26 iulie

=> Sâmbătă, 26 iulie, de la ora 11:00, suntem invitați la spectacolul-atelier “Aventurile unui fir de nisip”, vârsta recomandată 3 – 12 ani – aflați detalii din anunțul oficial.

  • Duminică – 27 iulie

=> Duminica e zi creativă, așa că haideți la atelierul creativ “Cei trei purceluşi” (vârsta recomandată 3 – 12 ani), unde copiii se vor juca cu ceramică, lut, sau fimo, nuiele, crengi şi piatră – citiți mai multe informații despre atelier.
=> Tot duminică, la J’ai Bistrot avem un spectacol pe cinste. “Lumea… lor, lumea fructelor” este o producție a Companiei de Teatru și Evenimente Anim’arts și Creative ARTGrounds, adaptare după povestea lui Gianni Rodari – aflați toate detaliile de care aveți nevoie din comunicatul de presă oficial.

  • Marți – 29 iulie

=> Trecem cu recomandările și în săptămâna care vine, pentru că marți încep ateliere creative Creative Arts, unde cei mici vor explora moduri noi de a se juca reciclând creativ, realizând jucării, inventând jocuri şi făcându-şi noi prieteni. Sunt multe și frumoase – programul complet al acestora îl găsiți în comunicatul oficial.
Acestea fiind spuse, vă dorim un weekend colorat, fără ploi și cu multă voie bună!
Sursă foto: Orapper/ weheartit.com.