recomandari de evenimenteDacă e joi, atunci avem recomandările pentru acest final de săptămână. Până să ajungem însă la recomandări pe zile, trebuie să vă spunem că marţea, miercurea şi joia, între orele 10:00 şi 12:00, copiii sunt invitaţi la Academia de Creativitate, unde au loc sesiuni de Playgroup. Cei mici, cu vârsta cuprinsă între 1 şi 4 ani, vor avea ocazia să picteze, să coloreze, să se joace cu plastilină sau cu piese de lego. Toate întâlnirile se încheie cu o poveste sau cu o serie de cântece, mişcare recreativă şi o salată de fructe – puteți citi mai multe despre acestea pe FeelSmart.ro.
Dacă ai voștri nu au fost până acum în tabere sau nu au mai fost de ceva timp într-o vacanță specială, atunci trebuie să știți că echipa Kidster organizează tabere pentru copii, în perioada de iarnă, împreună cu instructorii autorizați “Pro Camps”, în orașul Bușteni, pe pârtia Kalinderu – aflați mai multe despre tabere din comunicatul de presă aferent.
Recomandări de ateliere frumoase și creative vin și de la Asociația Da’DeCe. De exemplu, atelierele de filosofie, de povești din Japonia sau de ierburi – aflați detalii despre toate acestea din anunțul oficial.
Vineri – 16 ianuarie
=> Dacă ai voștri au vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, atunci trebuie să știți că vineri seară se organizează un atelier de educație prin teatru și joc – “Punguţa cu doi bani” – informații utile găsiți în anunțul oficial.
Sâmbătă – 17 ianuarie
=> Sâmbătă avem spectacolul-atelier “Poveştile pietrelor”, recomandat copiilor cu vârste între 1 și 4 ani. Este un spectacol senzorial, prin care copiii vor afla multe informaţii nonverbale despre pietre: textură, culoare, asemănare, sunet, joc – aflați mai multe.
=> Și tot sâmbătă, amicii de la Mayaricii deschid stagiunea de teatru 2015 cu prima piesă: Crăiasa Zăpezii, o piesă specială, dedicată copiilor cu vârsta între 3 și 12 ani – aflați mai multe informații.
Weekend frumos și activ!
Sursă foto: Larissa/ weheartit.com.