evenimente copiiE joi și asta înseamnă vă avem evenimente faine pentru timpul liber din acest weekend. Ori nu am aflat noi de prea multe ori este un fel de mică pauză printre organizatori, pentru că spre deosebire de multe alte finaluri de săptămână acesta este cam goluț am zice, dar parcă e bine și așa, măcar alegerea este mai ușor de făcut, nu?
Vineri – 7 februarie 14
=> Cei din București trebuie să știe că la Mall Promenada se lasă cu ateliere gratuite pentru copii și nu numai. Este și un program fix pe care-l puteți afla din anunțul oficial.
Sâmbătă – 8 februarie
=> Sâmbătă, de la ora 11:30 la Cărturești Verona copiii sunt invitați la o călătorie printre mirodenii și alte minuni. PovesteaMirodeniei ajunge în acest weekend în Asia și din distracție copiii vor afla și despre rolul și importanța mirodeniilor din viața oamenilor – detalii în comunicatul de presă oficial.
=> Dacă aveți chef de teatru, atunci cei din gașca Zurli ne invită la Motanul Încălțat, piesă de teatru care se joacă atât sâmbătă, cât și duminică, doar că se schimbă locația, dar asta nu cred că este o problemă pentru nimeni – program, prețuri și alte informații complete în anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă, avem un spectacol-atelier simpatic – Povestea puiului de arici, poveste de Lucia Muntean care spune despre ieșirea în lumea cea mare și întâlnirea cu ceilalți – detalii în comunicatul dedicat.
Duminică – 9 februarie
=> Duminică, de la ora 11:00, are loc spectacolul de păpuşi Lumea lor… lumea fructelor,  o aadaptare după Aventurile lui Cipolino, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani – detalii în comunicatul oficial.
=> Și tot duminică cei de la Zurli ne propun ateliere de joacă, alături de Minnie si Mickey, şoriceii mereu jucăuşi şi puşi pe şotii. Animatorii Zurli, costumaţi în celebrii şoricei vor cânta, vor dansa şi îi vor învăţa pe copii coregrafia cântecelor lor, cu jocuri bazate pe dans şi multă veselie – mai multe informații găsiți direct în comunicatul de presă dedicat.
Așadar, aveți planuri weekendul acesta?
Sursă foto: Meli/ weheartit.com.