Vine, vine. Cine? Finalul de săptămână, desigur, iar dacă nu aveți planuri vi le facem noi, de fapt vă dăm câteva recomandări și sperăm să vă vină în ajutor.
recomandari evenimenteDe ținut minte este faptul că până pe 8 august în Parcul Herăstrău, la Roata Mare sunt organizate multe evenimente frumoase pentru copii și adulți, de către Biblioteca “Ion Creangă”, filială a Bibliotecii Metropolitane Bucureşti. Ateliere hand-made (origami, obiecte din materiale reciclabile şi păpuşi), ateliere de scenaristică şi de publicitate – dedicate adolescenţilor -, spectacole de marionete, ateliere de grădinărit, precum şi ateliere de educaţie rutieră, realizate cu sprijinul Centrului de Consultanţă pentru Victimele Rutiere – toate vă așteaptă aici, așa că dacă aveți chef de o plimbare în parc nu uitați să vă opriți pe la Roata Mare.

  • Joi – 31 iulie

=> Dacă e joi, atunci e spectacol, de fapt întâlnire cu spectacol, pentru că suntem chemați la întâlnirea “La povești de ghemotoci” cu numărul 14, ce are o temă de sezon: “Cărticele în vacanțe vesele”. Distracția începe seara, de la ora 18:30, la Crayon Club – aflați mai multe detalii despre eveniment din comunicatul de presă dedicat.

  • Sâmbătă – 2 august

=> Sâmbătă e zi de teatru. Spectacol „Sunetele anotimpurilor” e recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani. Fiecare anotimp îşi prevesteşte sosirea printr-un sunet: ciripitul păsărilor, ropotul izvorului, zborul albinii şi scârţâitul zăpezii. Sunetele şi muzica live sunt la ele acasă! Dupa spectacol, copiii se pot juca cu recuzita şi instrumentele muzicale – citiți mai multe informații din anunțul oficial.

  • Duminică – 3 august

=> Când ați fost ultima dată la un Iarmaroc? Printre trocuri cu accesorii de vară și alte minunății, avem și foarte multe ateliere, o șezătoare de parenting și alte surprize – aflați despre toate din comunicatul de presă oficial.
Aveți planuri pentru zilele libere? Dacă am scăpat ceva din vedere, lăsați-ne un comentariu.
Sursă foto: Elite Children/ weheartit.com.