Se anunță vreme bună de ieșit din casă și, cum noi avem deja gândul la weekend și la activități colorate, venim cu recomandări demne de luat în calcul.

  • Joi – 3 aprilie

recomandari evenimente copii=> În fiecare seară de joi, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador” din cadrul Bibliotecii Naționale a României, suntem așteptați la “Sfaturile lui David”, întâlniri despre și cu joacă pentru copii și părinți. Povestea este mai complexă, așa că vă invităm să aflați toate detaliile din comunicatul de presă dedicat.

  • Sâmbătă – 5 aprilie

=> Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani sunt așteptați sâmbătă de dimineață la spectacolul “De-a ba DA! Şi De-a ba NU!” se anunță unul colorat și interactiv – citiți mai multe detalii despre spectacol.
=> Tot sâmbătă, în Lumea lui MOMO se lasă cu mulți cozonaci, condimentați bine cu piese de teatru pentru copii și zâmbete – aflați rețeta perfectă din anunțul oficial.
=> De sezon: sâmbătă și duminică avem ateliere pentru copii cu tema Paștelui. Programele se numesc “Paște călător cu ouă color” și sunt organizate de Lumea lui MOMO – citiți mai multe detalii.
=> Zurli ne pregătește în acest weekend un nou spectacol, de data aceasta cu Peter Pan care este alături de Clopoțica – citiți toate detaliile din comunicatul de presă oficial.
=> Și Hansel, dar și Gretel ne așteaptă în primul weekend de aprilie cu un spectacol de teatru dedicat copiilor – aflați toate informațiile din anunțul oficial.

  • Duminică – 6 aprilie

=> Duminică, Zurli vă dă întâlnire la Iris Titan, unde se lasă cu povești despre ghiocei și nu numai – citiți mai multe despre eveniment.
=> Pentru că tot am adus vorba despre ghiocei, tot duminică avem și un atelier pentru copii dedicat florilor și aranjamentelor florale de Paște – aruncați un ochi să vedeți despre ce este vorba mai exact.
=> Ghemotoceala cu tâlc – așa se numește evenimentul de duminică pus la cale de părinții ghemotoci și unde și noi suntem invitați. Vom povesti despre ce înseamnă să fii femeie și să fii mamă, dar ne vom bucura și de povești despre metodele alternative de educație, informații importante despre sănătate și nu numai. Pentru o descriere completă, dați un click pe anunțul oficial.
=> Mica Sirenă vine duminică la Lumea lui MOMO în cadrul unui atelier interactiv de joacă și povești pentru copii – citiți mai multe din comunicatul de presă dedicat.
=> Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă este un spectacol de teatru pentru micuții de peste 5 ani, care are loc la Clubul Țăranului – aflați toate detaliile despre spectacol.
Voi ce faceți în acest final de săptămână?
Sursă foto: Karyboo22/ weheartit.com.