Se anunță un weekend plin de evenimente pentru copii și pentru părinți, pentru toate gusturile.

  • Vineri – 3 octombrie

recomandari de evenimente pentru parinti si copii=> Pentru cei care sunt pasionați de olărit sau cei care vor să învețe mai multe despre modelajul în ceramică vineri avem un atelier simpatic, ținut de artist-ceramistul Sabina Moraru – citiți mai multe despre acesta.
=> În acest final de săptămână se dă starul Anim’est, iar cei mici nu sunt uitați nici anul acesta, așadar avem Minimest pentru copii – detalii despre eveniment găsiți în comunicatul de presă oficial al evenimentului.
=> Cei pasionați de pictură sau care vor să se exprime în culori sunt așteptați la un atelier special: Micuțul Picasso – vedeți mai multe detalii.

  • Sâmbătă – 4 octombrie

=> Sâmbătă se dă startul la un nou atelier dedicat astronomiei. Se lasă cu o grămadă de informații utile și distracție pe cinste – aflați toate informațiile de care aveți nevoie din anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă are loc o ediție nouă și fresh La Ceai cu Mămici – care sunt subiectele de discuție și invitații aflați din comunicatul de presă dedicat.
=> Părinții care vor să facă sport într-un mod inedit o pot face la o cursă specială, pusă la cale de SAMAS. Joggingul cu căruciorul este un prilej de divertisment și socializare, dar și de a face sport în familie, petrecând timpul liber împreună – dacă vi se pare interesant citiți comunicatul de presă.
=> Copiii mici (1 – 5 ani) sunt invitați la un spectacol – atelier creativ. Vor afla despre prietenie și vor face și un șoricel din fetru – detalii în anunțul oficial.
=> Nu în ultimul rând, sâmbătă avem un troc special de produse ale mămicilor. Este organizat de Asociația Work at Home Moms – citiți comunicatul de presă pentru detalii.
BONUS: Academia Motanov organizează la București a doua ediție a atelierului de scriere creativă pentru copii, în perioada 12 octombrie – 16 noiembrie 2014. Coordonatoare este scriitoarea și jurnalista Adina Rosetti, autoare a romanului „Deadline”, primit cu entuziasm de critici și cititori, și a cărții pentru copii „Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul”, ambele apărute la editura Curtea Veche – toate detaliile de care aveți nevoie sunt în anunțul oficial, din secțiunea dedicată.
Spor la joacă! Voi aveți alte recomandări pentru noi?
Sursă foto: Classy & Fabulous/ weheartit.com.