Chiar dacă am avut parte de frig și ploi, se pare că în weekend se anunță vreme bună, perfect pentru evenimente faine. Ce evenimente? Descoperiți mai jos.

Vineri – 26 septembrie

În Parcul Tineretului, la Intrarea Șincai, începe călătoria în lumea științei la Noaptea Cercetătorilor 2014, așa dar dacă aveți chef de tot felul de demonstrații și ateliere care mai de care mai interesante, atunci aici trebuie să ajungeți – citiți mai multe detalii despre eveniment.

Sâmbătă – 27 septembrie

recomandari evenimente=>=> Sâmbătă avem zi plină cu evenimente. De la 11:00 începe primul eveniment din cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii 100, 1000, 1000000 de povești – vedeți programul în comunicatul de presă oficial și vă puteți face un program mai exact cu ajutorul informațiilor.
=> Tot sâmbătă, la Fundația Calea Victoriei începe un atelier special pentru cei care se visează actori – citiți detalii despre eveniment în pagina dedicată acestuia.
=> Pe data de 27 septembrie, copiii cu vârstele cuprinse între 9 și 14 ani sunt invitați la workshopul “Public Speaking for Juniors“, ediție în limba engleză – detalii găsiți în comunicatul de presă.
=> Dacă aveți chef de o plimbare, nu o faceți singuri, ci bucurați-vă de un tur pietonal ghidat pentru copii, prin care cei mici vor învăța să vadă altfel Bucureștiul – citiți detalii în anunțul oficial.

Duminică – 28 septembrie

=> Duminică se lasă cu un atelier creativ, atât pentru copii, cât și pentru părinți – “Hopa tropa”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani – vedeți detalii în anunțul oficial.

Luni – 29 septembrie

=> Intrăm un pic și în săptămâna care vine, pentru că luni este prima zi a turneului național pus la care de Gașca Zurli – Am o căsuță mică. Spectacolul nu mai are nevoie de nicio prezentare – detalii despre turneu găsiți în comunicatul de presă dedicat.
Voi ce planuri aveți pentru acest final de săptămână?
Sursă foto: Private user/ weheartit.com.