evenimente weekendV-am pregătit recomandări de evenimente unul și unul, care mai de care mai colorate și mai simpatice, cât să fie bune pentru fiecare copil și fiecare părinte. Să le luăm pe rând, pentru că oferta este bogată.

  • Sâmbătă – 26 aprilie

=> Fundația Calea Victoriei invită toți copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani sâmbăta aceasta la Atelierul de bune maniere și politețe prin Teatru. Aici, cei mici vor învăța prin joc și joacă despre bune maniere, își vor face noi prieteni și nu în ultimul rând se vor distra pe cinste – citiți comunicatul oficial de presă.
=> Tot sâmbătă, de la ora 11:30, la Cărturești Verona se ține un atelier de explorare și cunoaștere pentru copii. Se vor discuta tainele Universului și se va construi un sistem solar personalizat – dacă vă sună interesant aruncați un ochi pe comunicatul de presă oficial.
=> Fundația Calea Victoriei organizează și Povestea unei civilizații misterioase: mayasii și lumea lor dispărută. Este un eveniment de cultură generală și de istorie captivantă, susținut de Monica Neatu, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani – citiți mai multe detalii.

  • Duminică – 27 aprilie

=> Atât sâmbătă, cât și duminică, Zurli ne invită la spectacolul Pinocchio, o piesă simpatică ce-i va ține pe copii în priză pe tot parcursul lui – vedeți mai multe informații din anunțul oficial.
=> Amicii de la Zurli continuă și atelierul De-a Sportacus și Ștefania, alături de animatorii ce îi întruchipează pe cei doi eroi, copiii vor învăţa principiile unei vieţi sănătoase şi armonioase – citiți toate detaliie de care aveți nevoie.
=> Nu uitați că acest weekend este destinat și târgului de educație Kidseducation – intrarea este gratuită și veți descoperi o grămadă de oferte educaționale – citiți mai multe despre târg.
=> Eveniment mare pentru Zurli duminică: se lansează  CD-ul cu muzica îndrăgită de copii din spectacole – vedeți toate detaliile.
=> Ultimul eveniment despre care vă povestim acum, dar nu cel din urmă, este atelierul de decoupage, pus la cale de Creative Arts, în care participanții vor descoperi tehnica șervețelului, vor decora cutiuțe din lemn numai bune de ascuns comori în ele și multe altele – aruncați un ochi pe anunțul oficial pentru informații.
=> Până la finalul lunii au loc înscrierile la Ghidușii Muzeelor, un eveniment special dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Evenimentul se desfășoară în cadrul a patru dintre cele mai frumoase muzee din București și le oferă copiilor șansa de a descoperi lumea fascinantă a acestora, nu din perspectiva obișnuită a vizitatorului, ci din cea a ghidului de muzeu – vedeți detalii.
Voi ce planuri aveți zilele acestea?
Sursă foto: Elite Children/ weheartit.com.