evenimente copiiGata, e joi, e frumos afară, așa că noi avem chef de joacă și de evenimente faine. Le-am luat așadar pe rând și povestim despre fiecare în parte, pentru a avea de unde alege.
Vineri – 21 martie
=> Fundatia Calea Victoriei ne de vineri la Cursul de pictură pentru copii – Întâlniri cu mari pictori (8 – 13 ani), susținut de Maria Irina Petreanu, artist plastic. Ni se promite că cei mici își vor exersa creativitatea și-și vor dezvolta cultura generală, în timp ce se distrează – citiți mai multe în comunicatul de presă dedicat.
Sâmbătă – 22 martie
Sâmbătă este zi plină de evenimente.
=> La Mayaricii avem spectacol de teatru de improvizație teatrală mai exact – “Albă ca Zăpada”, cu voie bună și zâmbete multe – aflați mai multe despre program.
=> Cei de la Lumea lui MOMO ne invită să învățăm despre olărit. Atelierul începe sâmbătă, dar durează până pe 29 martie și este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani – aflați mai multe despre atelier.
=> Tot cei de la Lumea lui MOMO ne invită sâmbătă la un atelier de creativitate pentru copii micuți, de doar 2, 3 ani – citiți mai multe despre atelier.
=> Tot sâmbătă avem, cei de la Fundația Calea Victoriei ne invită la o întâlnire dedicată lui Jules Verne, în cadrul căreia copiii află despre universul descris de îndrăgitul scriitor francez – aflați mai multe informații.
=> Amicii de la Țăpușele, ne-au făcut plan încă de dimineață sâmbătă, pentru că de la ora 11:00 avem spectacolul de teatru “Legendele primăverii”, care o să fie atât pe placul copiilor, cât şi al părinţilor. Sunt doar 30 de locuri disponibile, așa că vă sfătuim să vă grăbiți dacă vreți să fiți prezenți – citiți mai multe.
=> Atât sâmbătă, cât și duminică, cei de la Zurli au organizat ateliere pentru copii. Cei mici vor porni într-o călătorie a comorilor, cu pirați naufragiați și comori… ce mai, tot tacâmul – aflați detalii.
=> Așa cum ne-am obișnuit deja, din partea Zurli avem și teatru pentru copii în weekend. De data aceasta se joacă “Punguța cu doi bani”, într-o manieră schimbată și foarte interactivă pentru micuți – vă lăsăm cu tot comunicatul de presă pentru detalii.
Duminică – 23 martie
=> „Omida mâncăcioasă” este un spectacol – atelier recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani, după povestea scrisă de Eric Carle. Micuții află despre ce este bine să mănânce și ce nu și nu numai – mai multe detalii aflați însă din anunțul oficial.
=> Duminică avem și Yard Sale de primăvară pentru părinți și copii, așa că aruncați un ochi pe ce aveți prin casă și nu mai folosiți și vedeți ce puteți aduce, pentru că de luat acasă sigur veți găsi lucruri frumoase – aflați detalii.
=> De la 12, Lumea lui MOMO ne pregătește un spectacol inedit. Este vorba despre “Ziua în care a fugit somnul”, un spectacol cu idei ieșite din comun ce sigur va fi pe placul adulților, dar și al copiilor – citiți mai multe informații despre spectacol.
=> Tot Lumea lui MOMO ne invită la un atelier interactiv de joacă, teatru și povești. “Copii, părinţi, bunici, fraţi, surori şi mătuşici va invitam să pornim într-o călătorie imaginară în care vom trăi tot felul de întâmplări şi emoţii pe covorul fermecat al povestilor. Vom deveni personajele povestilor care ne plac, si vom trai impreuna cu ei toate aventurile lor” – mai multe aflați din comunicatul oficial.
Marti – 25 martie
=> Marți nu uitați că are loc evenimentul Relații fericite, familii fericite – Atelierul de lucru dedicat cuplurilor M-am săturat să mă cert cu tine, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – citiți mai multe despre eveniment.
Aveți planuri sau încă nu v-ați decis ce faceți în acest weekend?
Sursă foto: Jana/ weheartit.com.