De fapt… toate weekend-urile sunt cu noroc.
Zilele acestea avem filme în aer liber în Parcul Crângași, așa că dacă vă înarmați cu soluții anti-țânțară atunci puteți merge cu cei mici să vă bucurați de cinematograful în aer liber – citiți mai multe detalii.
Tot de zilele acestea trei parcuri din București (Cișmigiu, Tineretului și IOR) avem biblioteci în aer liber. Fain, nu? Putem lua cărți pentru adulți și copii și ne putem bucura de ele în iarbă – aflați mai multe detalii despre inițiativă.
recomandari de evenimentePe Pajiștea Pescăruș ne așteaptă Roaba de cultură, cu multe spectacole, sport, filme pentru copii și părinți, dar și ateliere creative de reciclare – vedeți tot programul din acest final de săptămână.

  • Vineri – 11 iulie

=> Amicii de la Mayaricii ne așteaptă cu mic, cu mare, de dimineață la un atelier creativ. Este vorba despre “Acvariul cu peștișori”. Prețul e de 30 de lei, vârsta recomandată cuprinsă între 3 și 7 ani, iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0754069837 sau 0743081368.

  • Sâmbătă – 12 iulie

=> Tot la Mayaricii avem teatru interactiv “Aventuri în pădurea fermecată”. În total sunt 30 de locuri disponibile, iar biletul costă 20 de lei de persoană. Rezervările se fac la: 0754.069.837 sau 0743.081.368
=> Dacă vreți să vedeți Bucureștiul altfel și să descoperiți alături de copii locuri inedite cu poveste, atunci haideți la un tur special: “Cetatea lui Bucur”. Acestea vor avea loc în mai multe zile, iar primul e planificat pentru sâmbătă, de la ora 11 – citiți mai multe despre tururile ghidate și vedeți și programul exact al acestora din comunicatul de presă oficial.
=> Tot sâmbătă avem și teatru cu povestea “Povestea puiului de arici” de L. Muntean – aflați mai multe informații despre spectacolul de teatru.

  • Duminică – 13 iulie

Este 13, dar e duminică, deci e zi cu noroc. Haideți la un atelier, se numește “Șoșoneii veseli” așa că nu are cum să fie decât minunat – aflați informații utile din anunțul oficial.
Sursă foto: Karolina/ weheartit.com.