A venit toamna, începe şi scoala şi revine Teatrul Zurli, teatru pentru copii! Cu spectacole la fel de vesele şi antrenante, costume colorate, personaje jucauşe, muzică pe gustul copiilor şi multă voie bună!

Albă ca Zăpada, Cei trei purceluşi, Pinocchio, Motanul încălţat, Cenușăreasa şi restul personajelor iubite de cei mici se întorc cu vorbe înţelepte, replici savuroase şi mereu o lecţie valoroasă. De la ele învăţăm ce înseamnă prietenia, în ce bucluc ne poate băga minciuna, cum putem să ne ferim de pericole sau ce reguli de igiena să urmăm ca să fim sanatoşi.

Toamna ne aduce culori superbe, fructe şi legume delicioase şi vine cu bruma care ne anunţă iarna friguroasă. În spectacolul „Poveste de toamnă” fetiţa Zurli descoperă toamna cu toate ingredientele ei.

Într-o zi frumoasă, printre frunzele ruginii, Fetiţa Zurli află de la FRUNZA, prietena ei bună, povestea frunzelor şi se confruntă cu şiretenia Vulpii. Cumătra cea vicleană reuşeşte să pună mâna pe coşul cu fructe şi legume, dar Zâna Bună  ştie cum poate să fie speriată cumătra Vulpe.

Copiii participă la un exerciţiu de cunoaştere şi recunoaştere a fructelor şi legumelor şi învaţă anotimpurile şi lunile anului. Spre bucuria tuturor, chiar sub ochii lor, Fetiţa Zurli învaţă să construiască o sperietoare.

Un spectacol presărat cu multe cântece şi jocuri interactive, o provocare la o amuzantă lecţie de toamnă.

teatru zurli spectacol

Când și Unde?

Sâmbătă, 21 septembrie, ora 11.00 la Puzzle Cafe

Duminică, 22 septembrie, ora 10.30 şi 12.00 la Muzeul Ţăranului Român

Cât costă?

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc intrare!

Unde rezerv?

Informaţii şi rezervări  la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook Teatrul Zurli.

De asemenea, gașca veselă de la Zurli vă invită și la cursuri speciale pentru copii: de teatru, dansuri moderne sau bune maniere.

Mic concurs fulger

Prietenii de la Zurli oferă o invitație dublă (părinte + copil) la spectacolul Poveste de toamnă de duminică, 22 septembrie, ora 12.00, de la Muzeul Țăranului Român. De azi și până vineri noapte (ora 24.00) vă așteptăm cu un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook. Vrem să îi întrebați pe cei mici (în măsura în care vă pot răspunde) ce iubesc cel mai mult la anotimpul toamna. Dacă nu aveți un răspuns de la ei, poate ne spuneți despre voi.

De asemenea, dacă vreți să faceți o vizită și găștii de la Zurli, pe pagina lor de Facebook… ei apreciază orice prieten nou.

Sâmbătă dimineața, la prima oră tragem la sorți câștigătorul invitației, pe care ulterior o puteți găsi la intrarea la spectacol.

Ce ziceți? Sărbătorim toamna cu veselie?

Later Edit

Bună dimineața! Câștigătoarea invitației duble la Poveste de toamnă, de mâine, duminică 22 septembrie ora 12.00 de la MȚR, este Urse Cristina-Elena. Felicitari! Numele tău va fi pe listă, la intrarea în sala de spectacol!