planes 2Îl mai știți pe celebrul Stropi Agrarescu (Dusty Crophopper) care se încăpățânează să-și urmeze visul și să devină dintr-un ”simplu” avion agricol într-unul de competiții? Celebrul personaj animat Disney revine anul acesta, de fapt vara aceasta, într-o nouă misiune: îşi uneşte forţele cu un escadron de pompieri de elită şi trece prin câteva încercări care îl transformă într-un erou adevărat.

“Avioane: Echipa de intervenţii” este o comedie punctată cu momente de tensiune şi acţiune care spune o poveste despre spirit de echipă şi eroism. Mizând pe ideea că oricine trebuie să primească o a doua şansă în viaţă, realizatorii filmului îl readuc în prim-plan pe îndrăgitul Stropi Agrarescu (Dusty Crophopper) care, alături de o echipă de pompieri de elită, îşi asumă rolul de a proteja parcul istoric Piston Peak. Totul pare în regulă până când Stropi Agrarescu descoperă o problemă la motor care s-ar putea să îi fie fatală. Cum învaţă Stropi ce înseamnă spiritul de echipă şi cum reuşeşte să ţină piept, alături de noii săi aliaţi, unui periculos incendiu de vegetaţie, veţi descoperi în noua super-producţie Disney.

CONCURS

Prietenii de la Forum Film oferă 2 invitații duble (= 4 bilete) valabile săptămâna viitoare: 21 – 24 iulie, de luni până joi, doar la proiecțiile Cinema City din SUN Plaza București sau Cinema City din țară.
Dacă nu plecați în vacanță și vreți să vedeți un film frumos împreună cu cel mic, lăsați-ne un comentariu mai jos în care să ne spuneți care este desenul animat preferat al familiei. Concursul durează până mâine – 17 iulie, ora 24.00 astfel încât vineri dimineață să alegem câștigătorii, prin tragere la sorți.
Așadar, care este desenul animat la care vă uitați cu mare plăcere, în familie?
Și pentru că vrem să vă arătăm și un preview la Avioane – Echipa de intervenții, iată mai jos și trailerul. Vă place?
Comunicatul de presă complet îl găsiți aici.

Later Edit – Câștigătorii invitațiilor la film

Am lasat sorții să decidă cine merge săptămâna viitoare la film, la Avioane – Echipa de intervenții: Bogdana Mihai și Cristina.

Felicitări! Veți primi pe email toate detaliile.

lista participanti

random