13 aprilie nu vine cu ghinion, ci cu debutul NexT Kids la Cinema Studio, unde sunt așteptați copiii cu vârste între 4 și 12 ani. Festivalul este împărțit în două etape: proiecția filmelor și jocurile cu teme sau personaje din filme. La deschidere îl vom cunoaște și pe Piwi, poneiul simpatic care așteaptă să fie mângâiat de toți copiii.
În plus, tot în prima zi de festival, copiii sunt aștetați să realizeze chiar ei o expoziție cu fotografii din vacanțele lor. Singura condiție este ca acestea să fie unele alb-negru – dacă nu aveți voi pe acasă puteți să îi întrebați pe bunici, ei sigur au. Toate fotografiile se vor aduna într-o expoziție inedită la Cinema Studio în ziua lansării festivalului de filme.
Anul acesta festivalul este compus din 8 scurtmetraje din Franța, Spania, Portugalia, Rusia, Turcia, Germania și Iran, mai precis: Simfonia monștrilor, Viața unui creion roșu, Uriașul, Trece trenul, Ginjas, Păpușa, Joc de umbre și Rising.
Puteți găsi informații despre toate filmele din festival în comunicatul de presă, din secțiunea noastră specială.
Biletul de intrate este de 5 lei pentru fiecare film. Tichetele se pot cumpăra online de la eventbook.ro, de la Librăria engleză Anthony Frost sau de la casele de bilete Cinema Studio ori Cinema Corso.