Mai țineți minte galeria foto mega-simpatică în care un bebeluș avea ca cel mai bun prieten un cățel? Dacă și voi vreți un priten necuvântător atunci mergeți astăzi să-l găsiți pe cel perfect pentru familia voastră.
Începând cu ora 13:00, în Parcul Herăstrău, mai exact în spațiul canin de joacă Animax (pe Bulevardul Beijing, la intrarea Pescăruș) are loc un târg de adopții pentru iubitorii de animale care vor să ia acasă un cățel fără stăpân.
Aici veți găsi mai bine de 150 de căței care abia așteaptă să-și găsească o familie nouă și iubitoare , dar și sfaturi ori povești despre care sunt nevoile unui prieten necuvântător. Dacă aveți nevoie de informații de la specialiști, atunci reprezentanții Asociației Cuțu-Cuțu vă pot veni în ajutor cu informații despre schimbările pe care le implică venirea unui cățel în familie, dar și despre tratamente sau nevoile acestora pentru o viață fericită și sănătoasă.
În plus, tot în cadrul târgului vor fi și workshop-uri de unde puteți învăța câte ceva despre dresaj.
PS – pentru că tot a venit vorba despre prieteni necuvântători și despre cum comunicăm cu aceștia: știți despre povestea lui Tippi Degre?
Sursă foto: Tracy Paradis/ Flickr.com.