Pe ideea că putem mișca lucrurile doar dacă ne implicăm direct, atunci sărim cu capul înainte în apă, la propriu, pentru că astăzi povestim despre Swimathon București, o competiţia de înot destinată cauzelor din comunitate.
Campania de strângere de fonduri a început deja, este destinată proiectelor din concurs și aproape 200 de înotători (de la persoane publice, la angajați din companii sau oameni cu spirit civic) strâng fonduri și înoată pentru cauzele în care cred cu tot sufletul.
S-au adunat 30 de proiecte comunitare, care și-au propus să strângă în total peste 135.000 de lei pentru a doua ediție de Swimathon București, iar dacă vreți să dați și voi o mână de ajutor (și vă recomandăm să faceți asta pentru că doar așa putem schimba lucrurile în bine) dați un click pe SwimathonBucuresti.ro pentru a vedea cum puteți dona.
Evenimentul, cu tot cu fapte bune și valuri, are loc sâmbătă, 12 iulie, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu, între orele 9:00 și 14:00.
Swimathon bucuresti
S-au strâns proiecte frumose, precum Mai Mult Verde, pentru Bariera de copaci de lângă Ploieşti; Asociaţia ALIAT pentru un program de terapie prin artă pentru copiii care provin din medii cu un consum problematic de alcool, și/sau droguri; Asociația pentru tulburările de somn la copii și adolescenți pentru un aparat de presiune pozitivă continuă; Fundația Regina Maria pentru proiectul celor două Policlinici Sociale; Asociația Unu și Unu pentru bebelușii prematuri din incubator și realizarea a 100 de seturi de căciulițe și botoșei croșetate; Centrul de Resurse pentru Participare Publică, pentru programul „Salvamarii cartierelor”; și multe altele la fel de faine.
Cine sunt cei care vor înota la Swimathon București și alte detalii despre eveniment aflați direct din comunicatul de presă oficial.
Susțineți și voi?