Va amintiti ultima noastra sesiune Stylish Mom din Bucuresti? Daaa, a fost de mult, tocmai la inceput de vara, cand ne pregateam de zor sa mergem prin vacante si ne-am intalnit dichisite si cu chef de vorba la Pescariu Sports&Spa s-o ascultam pe Rovena. Iata-ne la final de septembrie, cand vara pare foaaarte departe, cand vacantele s-au mai rarit ori s-au redimensionat , iar noi am revenit la job-urile si la preocuparile noastre urbane.
Pentru a nu marca trecerea in sezonul rece fara o intalnire cu Rovena si pentru a nu ne detasa complet de atmosfera de vacanta, ne-am gandit sa va poftim la o noua sesiune Stylish Mom in care sa ne intalnim in formula extinsa (mame, tati, copii, bunici, catei, purcei, bone, jucarii de plus si ce mai aveti pe-acasa), in afara Bucurestiului si cat mai departe de el. Drept urmare, am pus la cale o sesiune de fashion & family break la Viscri. Dar nu oriunde in Viscri, ci in stylish-ul Viscri 125. Si asta pentru ca nu exista nimeni (dar absolut nimeni) printre prietenii nostri (si prietenii prietenilor nostri) care sa nu fi fost in faimosul Viscri sau care sa nu-si doreasca sa ajunga la Viscri 125. Si pentru ca cea mai frumoasa toamna pare ca se petrece la Viscri, pe dealuri si in surele imense ale caselor sasesti. Dar si pentru ca Raluca si Mihai de la Viscri 125 primesc cu mare placere in pensiunea lor stylish familii cu copii, pentru ca au ei insisi 2 baieti si un bebe pe drum.
stylish-mom-curbeOdata ce-am gasit locul acesta frumos in care sa mergem, impreuna cu alte cateva familii, iata ce ne propunem sa facem acolo:

  • Traditionala sesiune Stylish Mom cu Rovena Andrei, in care vom povesti pe teme de sezon. Vom afla care sunt tendintele de toamna-iarna 2014-2015, ce pastram din sezonul vechi, cum ne adaptam garderoba trendurilor, ce e in si ce e out. Cum ne alegem paltoanele si cizmele in functie de silueta, stil de viata, trend-uri, buget. Ce tinute office adoptam tinand cont de mediul in care lucram si de job-ul pe care il avem (mai sobru, mai creativ). In plus: o vom avea pe Rovena in mijlocul nostru, pentru sfaturi personalizate.
  • Un atelier pentru copii, in paralel cu evenimentul pentru mame. Pentru ca ne aflam intr-o zona specifica mobilierului pictat, vom avea un atelier de pictura pe lemn ghidat de Carmen, insasi artista care a pictat toate piesele de mobilier pe care le gasim in pensiunea Ralucai si a lui Mihai. Copiii nu se vor limita la a picta, ci vor asculta si o poveste frumoasa despre pictura pe mobilier, ca modalitate de a decora.
  • Un shooting profesionist in joaca, avand ca tematica “satul romanesc toamna” si ca protagonisti pe micutii nostri simpatici si chiar si pe mamele care vor dori sa ni se alature. Maestrul de ceremonii va fi nimeni altul decat Cosmin Gogu , cu care ne-am mai jucat si in alte dati de-a fotografia si tare ne-am mai distrat.
Ne propunem sa avem un week-end foarte fain intre prieteni (mari si mici), sa ne dam cu bicicletele daca avem chef, sa mergem la picior prin sat daca va fi vreme buna, sa-l vizitam pe fierarul zonei sau sa facem o incursiune la biserica evanghelica fortificata din Viscri. Sa stam in tihna la povesti seara, la un pahar de vin, sa petrecem timp de calitate in familie si impreuna cu alte familii si sa ne bucuram de minunatiile satului romanesc toamna.
Tarife si rezervari
Am construit cateva pachete potrivite familiilor sau adultilor cu copii pana in 10 ani, pe care le gasiti mai jos.

 

Single parent + 1 copil Single parent + 2 copii 2 adulti + 1 copil in dubla 2 adulti + 2 copii in dubla

2 adulti + 2 copii in Casa*

Tarif (EUR)

207 222 289 304

249

*capacitatea Casei: 4 adulti+2 copii

 
Pachetul include: cazare 2 nopti + mese (doua mic-dejunuri, doua cine, un pranz) + sesiunea Stylish Mom + atelier pictura pe lemn + sesiune shooting (cu livrare de poze in format electronic). Plata se face 100% in avans, pana pe data de 7 octombrie, in limita locurilor disponibile. Garantarea camerei se realizeaza in momentul realizarii platii, conform rezervarii solicitate.
Pentru construirea unui pachet personalizat, diferit de cele de mai sus, pentru intrebari si rezervari, ne gasiti la sharing@stylishmom.ro.
N-o sa va ascund ca noi am inceput deja sa strangem gasca de familii pentru Viscri, chiar inainte de a lansa oficial acest minisejur de fashion & family. Daca si pe voi va inspira invitatia noastra, ne-ar placea sa va avem alaturi pentru un week-end in care totul va avea gust si miros de toamna.