Bucuresti, 08.07.2016. Pe 20 iulie, la Hotel Caro Parc, Evensys organizeaza cea de-a patra editie a Social Media for Parents, evenimentul dedicat tuturor parintilor activi in mediul online.

Social Media for Parents aduce in prim-plan noutatile, oportunitatile si provocarile din parenting, comunicare si social media in cadrul conferintelor sustinute de specialisti recunoscuti in industrie.
Parintii bloggeri vor afla care sunt raspunsurile la cele mai intalnite intrebari legate de mediul online, care sunt instrumentele eficiente in relationarea cu publicul lor, dar si care sunt ultimele tendinte lansate de influencerii din parenting.

3 Sesiuni de conferinte
Editia de anul acesta va atinge subiecte precum brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri. Participantii vor lua parte la trei dezbateri menite sa acopere cele mai importante directii de activitate in domeniu: Parenting Session, Branding Session, Blogging Session. 

Meet the speakers!
Printre vorbitorii acestei editii se numara: Mihaela Bilic (ABC de nutritie), Gáspár György (Psihoterapeut), Oana Moraru (VoceaParintilor.ro), Mirela Retegan (MirelaRetegan.ro), Ioana Macoveiciuc (PrintesaUrbana.ro), Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice), Dan Cruceru (TatiCool.ro) si Ana Maria Mitrus (MeseriadeParinte.ro). Lista completa a speakerilor este disponibila pe site-ul oficial al evenimentului, www.socialmediaforparents.ro. 

Solicita o invitatie gratuita sau urmareste conferinta live
Parintii bloggeri au posibilitatea de a solicita o invitatie gratuita la Social Media for Parents sau de a se acredita ca ambasadori, direct pe site, in sectiunea dedicata inregistrarilor. Participarea se face in baza unei confirmari primite pe mail din partea organizatorilor. Cei care nu pot lua parte la eveniment, pot urmari transmisiunea live pe site, pe 20 iulie.
***
În 2012, am fost și noi vorbitori. Prezentarea mai jos

Știai că acum poți folosi o platforma online pentru servicii de organizare de evenimente pentru a organiza și tu o întâlnire similară?