Nu mai știu câte săptămâni au trecut de când vă recomandăm, în fiecare zi de joi, evenimentele care ajung la urechile noastre și despre care ar trebui să știți și voi, părinții. Știu însă ce se organizează zilele acestea, așa că vă dau iar de veste.
Vineri – 6 februarie
=> Ultima zi a săptămânii de lucru ne aduce, seara de la ora 18:00, atelierul “Traistă colorată”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani. „O traistă te asteaptă s-o împodobeşti cu cele mai frumoase culori. Aşa că nu mai aştepta. Pregăteşte-ţi haine care nu se vor supăra dacă vor fi şi ele colorate, noi te aşteptăm cu drag ca întotdeauna. Distracţia şi voia bună e garantată!” – am așa sună o scurtă descriere a atelierului – aflați mai multe despre acesta din anunțul oficial.
Sâmbătă – 7 februarie
=> Sâmbătă avem un alt atelier simpatic: “Povestea prietenilor din pădure” de Lucia Muntean, vârsta recomandată 1-7 ani. Este un spectacol despre prietenie, așa cum este ea descoperită spontan de copii. Deși sunt diferite unele de celelalte ca obiceiuri și preferințe de joacă, personajele adorabile se întrec în propuneri năstrușnice și fapte bune până când, la finalul unei zile pline de aventuri, realizează că a fi împreună e mult mai interesant decât a fi la fel – aflați mai multe informații.
=> Și tot sâmbătă, suntem invitați la o întâlnire cu o buburuză isteață. Actorii Teatrului Lupeto vă invită într-o atmosferă de basm, iar păpușile mânuite cu măiestrie vor cuceri pe loc inima copiilor – citiți mai multe din comunicatul oficial.
Duminică – 8 februarie
=> Duminica e mai frumoasă cu un spectacol de teatru. “Poveşti cu umbrele şi umbre” este recomandat copiilor cu vârste între 0-5 ani și este un spectacol plin de emaginaţie şi culoare, dar şi de mister pentru cei mici şi mari – aflați mai multe.
Voi ce planuri aveți în weekend?
Sursă foto: sara..☯/ weheartit.com.