Ne vedem joooi. Așa spunea melodia, noi spunem că joi e zi de recomandări cu evenimente frumoase, pentru copii și părinți frumoși.
Luați aminte la recomandări (chiar dacă de data asta sunt cam puține, credem că organizatorii se pregătesc pentru luna decembrie cu toții) pentru că sunt faine și merită câteva minute din atenția voastră.
recomandari de evenimenteSâmbătă – 22 noiembrie
=> Dacă ai voștri sunt mai măricei, mai exact dacă au între 10 și 14 ani, și vreți ca ei să experimenteze un atelier creativ, atunci alegeți unul în engleză. “How does a business work?”/ “Cum funcționează o afacere?” este atelierul pe care vi-l propunem, se lasă cu distracție, voie bună, dar și concepte noi și cuvinte în engleză – aflați mai multe despre atelier din anunțul oficial.
=> Ultimul eveniment de ținut minte pentru sâmbăta acesta este un spectacol. Este destinat copiilor de până la 3 ani și se numește “Mă joc și descopăr” – citiți amănunte utile.
Duminică – 23 noiembrie
=> Duminică, are loc atelierul “Magia Toamnei”, în cadrul căruia cei mici vor învăța despre: semnificația florilor, cum și când oferim flori, ce flori vom alege în funcție de ceea ce dorim să transmitem, cum ne putem exprima sentimentele cu ajutorul florilor, cum îngrijim florile, cum le combinăm, ornamentele și culorile pentru a crea un cadou cu totul și cu totul special – citiți mai multe din comunicatul dedicat.
 
Joi – 27 noiembrie
=> Știm că mai e ceva timp până joia viitoare, dar e bine să le știți pe toate din timp, așadar, dacă vă place quillingul și cei mici sunt pasionați, atunci joia care vine se dă startul la un curs interactiv, pus la care de Interaktiv University – aruncați un ochi pe comunicatul de presă oficial.
Să vă distrați!
Sursă foto: ~star~/ weheartit.com.