Nu știm încă sigur dacă vine vremea frumoasă dar vrem cu siguranță să credem că primăvara nu mai pleacă de prin locurile astea. Așadar, indiferent că plănuiți ieșiri la picnic sau prin parc cu bicicleta, chiar dacă e vreme frumoasă sau plouă, noi vă spunem ce se mai întâmplă prin oraș, ca să nu ziceți că n-ați știut. Iată recomandările noastre de weekend (și nu numai):

Vineri 13 martie

=> Tăpușele ne invită de la ora 18.00 la seara poveştilor: Spectacolul-atelier “Peştişorul de aur”, recomandat copiilor cu vârste între 3-7 ani.
pestisor aur 13 martie
 
=> Tot vineri, de la ora 18.00 va avea loc ultima reprezentație a piesei Oblio la Opera Comică pentru Copii. Bilete găsiți aici.
oblio opera comica

Sâmbătă 14 martie

=> ora 11.00 – Lumea lui MOMO va cheamă la MOMOCENICI pentru mari si pentru mici – Atelier de mucenici traditionali pe rit vechi. Detalii și înscriere pe lumealuimomo.blogspot.ro.
 
=> ora 11.00 la Opera Comică pentru Copii – piesa Peter Pan. Bilete găsiți aici.
peter pan
 
=> ora 11.00 Spectacol-atelier “Un păianjen foarte ocupat”, după povestea lui Eric Carle, by Tăpușele – recomandat copiilor cu vârste între 1-3 ani.
un paianjen 14 martie
 

Duminică 15 martie

=> ora 11.00 atelierul “Tricoul primăvăratic”, recomandat copiilor cu vârste între 4-10 ani – atelier marca Tăpușele.
tricoul 15 martie
 
 
=> Teatru pentru copii MOMOLINO la Clubul Țăranului Român: ”Răbdărică și Mofturică în misiune cu Zâna Măseluță” – de la ora 12.00. Toate detaliile și înscrierea le găsiți în comunicatul de presă dedicat.
afis craciun nou_A2
 
Voi pe unde vă duceți zilele acestea?