E cam frig afară, dar ne încălzim repede cu evenimente frumoase. Să vedem ce avem de făcut în următoarele zile, alături de cei mici.recomandari evenimente

  • Sâmbătă – 10 ianuarie

=> Sâmbătă, de la ora 10:00 suntem invitați la un atelier sensorial: “Făina colorată”, recomandat copiilor cu vârste între 6 luni și 2 ani. Cei mici vor înveseli făina, colorând-o cu multe culori nontoxice, exersând şi învăţând diverse abilităţi, ca la final să se lase cu un tablou plin de senzaţii – citiți mai multe despre eveniment din anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă ave și o petrecere tematică, unde cei mici îi vor întâlni pe Peter Pan și pe Clopoțica, la Mayaricii – aflați mai multe.
=> Dacă aveți chef de un spectacol savuros, atunci trebuie să știți faptul că actorii Teatrului Lupeto vă invită într-o călătorie în lumea copilăriei, la un spectacol de teatru de păpuși – aflați mai multe detalii despre spectacol din comunicatul de presă aferent.

  • Duminică – 11 ianuarie

=> Nici duminică nu se stă în casă. Dacă ai voștri au între 2 și 6 ani, atunci haideți la spectacolul – atelier “Omida mâncăcioasă”. Personajul îndrăgit al multor copii e dornic să se întâlnească cu voi chiar în grădina în care a ieşit din ou. Vino, să vezi cum a fost şi să asişti la metamorfoza omidei. Vom învăţa cu ajutorul jocului zilele săptămânii. Iar după spectacol, îţi vei face propria omidă – citiți mai multe informații.
Sursă foto: Noor Karaki/ weheartit.com.