Pe lângă activitățile de primăvară (și Paște) pe care le puteți face cu cei mici, copiilor li se pregătesc tot felul de ateliere și spectacole de teatru interesante, pentru toate vârstele. Și asta e un lucru bun, nu-i așa? Mai jos sunt recomandările noastre pentru acest sfârșit de săptămână. Aruncați un ochi și spuneți-ne unde intenționați să mergeți cu cei mici.
Așadar, începând de ieri și până duminică – 29 martie, se întâmplă Kilipirim, târgul de carte cu discount, la Sala Dalles. Poate dați o fugă până acolo.
kilipirim

Sâmbătă 28 martie

— 10.30 – Atelierul Să înflorim cireșii (4-8 ani) – la Casa Memorială Tudor Arghezi, din București. Detalii aici.
— ora 11.00: ”Tablouri din nisip colorat”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani – by Tăpușele.
Afis 28 martie
 
— ora 18.00 – avanpremiera spectacolului de teatru pentru copii: Joc în verde (1-3 ani), organizat de Asociația Da’DeCe și ArtelierD, în sala Grupul pentru Dialog Social, Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120). Detalii aici.
da de ce

Duminică 29 martie

— ora 10.00: Povestea iepurașului de Paște – atelier interactiv de teatru, joacă și povești pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani. La Lumea lui MOMO.
— ora 11.00: Legendele primăverii, recomandat copiilor cu vârste între 1-7 ani, împreună cu Tăpușele.
Afis 29 martie
— ora 12.00: Spectacol de teatru pentru copii: Răbdărică și Mofturică în misiune cu Zâna Măseluță, la Clubul Țăranului Român, împreună cu Momolino și Lumea lui MOMO. Vizitați și pagina noastră de Facebook, avem acolo de dat o invitație dublă la spectacol.
afis craciun nou_A2