eveniemnteSperăm că v-ați bucurat de zăpadă mai mult decât v-ați supărat cu lopata în brațe pentru a deszăpezi mașinile și drumul din fața casei. Este timpul pentru recomandările din acest final de săptămână, pentru că da, deși este joi noi cu gândul la evenimente faine suntem.
Să le luăm pe rând și să nu uităm ceva important:
Joi – 30 ianuarie
=> Astăzi părinții sunt invitați să afle dspre co-sleeping, îngrijirea bebelușilor, nevoile unui copil mic și nu numai. Toate acestea de la Mihaela Niţă, medic rezident pediatru, consilier în alăptare cetificat IBCLC (International Board of Certified Lactation Consultants), mamă a unui băieţel de aproape doi ani încă alăptat. Se vor dezbate informații mai mult sau mai puțin cunoscute și noi spunem că întâlnirea esre perfectă mai ales pentru viitorii părinți – mai multe informații aflați direct din comunicatul de presă aferent.
=> Tot astăzi și tot pentru părinți are loc o întâlnire din seria La povești de ghemotoci. De data aceasta se discută despre afecțiunile ORL la copii, mituri și povești în legătură cu toate aceste lucruri și regulile de bază ale igienei pentru bebeluși – detalii în comunicatul de presă.
=> În cazul în care vreți un atelier colorat, atunci băgați de seamă invitația Mayaricii, la atelierul creativ “Felicitare 3D” – detalii în programul complet.
Vineri – 31 ianuarie
=> Cei de la Mayaricii organizează vinerea aceasta un atelier de parenting, numit Ceea ce nu știi că (nu) știi… se vorbește despre stil de viață, cadouri pentru copii și multe altele – detalii în programul lor.
Sâmbătă – 1 februarie
=> Au început și mai multe întâlniri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani, în cadrul cărora Da`DeCe (sub denumirea anterioară: Asociația De dragul artei) vă invită să călătoriți în timp spre primele mijloace de transport. Mai simplu, spus, în zilele de sâmbătă și duminică copiii sunt invitați la muzeul C.F.R din București, pentru a-i întâlni pe strămoșii trenului de astăzi – detalii, informații despre preț și cum vă înscrieți în comunicatul de presă.
=> De la ora 11:00, are loc atelierul “Ghici, ghici, ghici ce lipim aici?”, recomandat copiilor cu vârste între 2-6 ani. Cu tot felul de lucruri precum fetru, hârtie sau sârmă plușată, copiii vor afla cum să transforme lucruri banale în jucării simpatice. Unde are loc și alte detalii utile le găsiți în comunicatul de presă dedicat.
=> Atât sâmbătă, cât și duminică, Teatrul Zurli invită copii la o piesă de teatru inedită. Este vorba despre Cei trei purceluși, piesă de teatru unde copiii nu vor vedea cuminți din scaunele lor povestea, ci vor interacționa cu povestea și actorii – aflați programul din ambele zile.
Duminică – 2 februarie
=> Dimineața de duminică este târzie, iar de la ora 11:00, avem spectacolul “Poveşti cu umbrele şi umbre”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani. Imaginație și culoare și multă magie – detalii despre eveniment găsiți direct în comunicatul de presă.
=> Tot duminică, dar ceva mai târziu, de la ora 16:30, mămicile sunt așteptate la Cafeneaua Mămicilor, adică la Caffe D’arthe, unde se discută despre alăptare și importanța ei. Invitatul special este Mihaela Niță- Consultant în lactație, certificat internațional, IBCLC, care va vorbi despre toate aspectele legate de alăptare și nutriția echilibrată a copilului – detalii în textul dedicat.
=> Duminică se dă și starul atelierelor pentru copii marca Zurli. Au loc la Puzzle Cafe, unde cei mici sunt invitați să se joace de-a Sportacus şi Ştefania. Alături de animatorii Zurli ce întruchipează cele două personaje,  copiii vor învăţa principiile unei vieţi sănătoase şi armonioase – detalii în comunicatul de presă.
Voi v-ați făcut deja planuri pentru acest final de săptămână?
Sursă foto: Miriam Elle/ weheartit.com.