Un weekend prelungit cu zi liberă pentru părinți, ziua copilului, cu veselie și multe evenimente în această perioadă. Aruncați un ochi mai jos, poate vă inspiră ceva. Voi ce alegeti?

Joi 28 Mai

– se deschide expoziția “În țara emoțiilor” – o expoziție interactivă de design dedicată atât copiilor cât și părinților, în care, designerul Irina Neacșu și Gabriela Mărginean explorează într-o manieră sensibilă lumea complexă a sentimentelor. Astfel vizitatorul va experimenta cele 7 emotii, Surpriza, Tristețea, Fericirea, Furia, Frica, Dezamăgirea, Încrederea într-un exercițiu dinamic de extrapolare a designului de carte și obiect, în maniera unică a Irinei Neacțu. Unde? La Galateca. Câbd? În perioada 28 mai – 22 iunie – vernisajul are loc joi, 4 iunie, ora 18:00. Pe parcursul acestei perioade vor avea loc workshopuri dedicate copiilor. Detalii aici.
galateca
– 18.30 – Ateliere senzoriale pentru copii, pentru copiii cu vârsta între 1 și 4 ani. La Funny Land cu Ioana Grozea și Zenbebe.ro.
ateliere senzoriale pt copii

Vineri 29 Mai

– ora 18.00, Spectacol-atelier “Un păianjen foarte ocupat”, după povestea lui Eric Carle, recomandat copiilor cu vârste între 1-4 ani – cu Tăpușele, la Crayon Club.
Afis 29 mai
 

Sâmbătă 30 Mai

– ora 11.00, atelierul „Mozaic din materiale naturale”, vârsta recomandată 2-5 ani – cu Tăpușele, la Lill’put.
Afis 30 mai
 
– ora 10.00 – Grădinița Montessano inaugurează un nou sediu pe Strada Parfumului, în zona Udriste/ primăria sectorului 3. Va fi prezentat conceptul de educație alternativă Montessori și vor avea loc diverse activități pentru copii și gustări sănătoase. Pentru detalii și înscriere – aici.

montessano

– de la ora 10.00 –  Vânătoarea de Comori la Grădina Botanică – ediție aniversară: 10 ani de activitate și voluntariat în parteneriat cu Grădina Botanică București. Vârsta maximă de participare pentru copii: 12 ani. Intrarea pe baza de donație. Detalii aici.
Afis Vanatoarea de Comori 2015

Duminică 31 Mai

– ora 10.00, spectacolul „Poveşti cu umbrele şi umbre”, vârsta recomandată 1-5 ani – cu Tăpușele.
Afis 31 mai

Luni 1 iunie

– ora 10.00 Atelier de gătit pentru copii: MICUL BUCĂTAR – ATELIER DE PIZZA organizat de Diversificare.ro și Experiența Zizi. Pentru copiii cu vârsta între 3 și 10 ani. Unde? La Pizzeria Volare. Toate detaliile aici.
Atelier-Pizza-copii-1-IUNIE
– de la ora 14.00: An-tan-te – primul eveniment de joacă afară dedicat deopotrivă celor mari și celor mici. Unde? În Gradina Botanică? Ce se întâmplă? Jucăm: 9 Pietre, Cornete, Elasticul, Frunza, Diri Diri, 21, Pătrățica, Țară Țară Vrem Ostaș, Rațele și Vânatorii și orice alte jocuri din fața blocului. Detalii aici.
antante
 
– ora 15.00 – 17.00 – Hai la joacă în limba engleză – la Ceainăria Cinci, împreună cu Asociația ASA Learning. Trei ateliere pentru trei categorii de vârstă: 4-7 ani, 8-11 ani și 12-15 ani. Găsiți toate informațiile aici.
ASA Learning  - 1 iunie
 
– 18.30: Ziua copilului și 2 ani de Mayaricii: Teatru Interactiv ”Ursul pacălit de Vulpe”, animatori cu chef de distracție, face-painting, baloane de toate culorile, felurile și mărimile și tort aniversar.
mayaricii

Marți 2 iunie

– de la 9.00 -12.00 – Marțea cu cafea și porți deschise la Lill’’put.

Miercuri 3 iunie

– începând cu 3 iunie (și până pe 25 iunie) – Experiența Zizi organizează întâlniri săptămânale Rembrand Studio. Pentru copiii cu vârste între 1-3 ani și pentru 3-5 ani. La Lill’put. Detalii aici.
experienta zizi abonament