recomandari evenimenteJoia se lasă cu recomandări de evenimente aici, pe UrbanKid.ro, fără alte introduceri să vedem ce ne așteaptă în acest weekend.
Sâmbătă – 21 februarie
=> Comunitatea La Ceai cu Mămici ne invită la o întâlnire în care se va povesti despre Montessori în familie. Invitată este Raluca Dobre, fondatoarea grupului Îmi Place Montessori ce adună la un loc aproape 6800 de membri – aflați mai multe detalii și cum vă puteți înscrie.
=> Fundația Calea Victoriei organizează sâmbăta aceasta, de la ora 11:00, Atelierul de inteligență emoțională, susținut de psihologul Monica Nicolae – citiți mai multe informații.
=> De ținut minte și notat este și faptu că în fiecare sâmbătă, într-o frumoasă sală de la Green Hours, se organizează ateliere dedicate copiilor: ateliere de teatru, povești, muzică sau bricolaj – citiți mai multe din anunțul oficial.
=> Dacă aveți poftă de un spectacol de teatru, atunci actorii Teatrului Lupeto vă invită într-o călătorie în lumea copilăriei, la spectacolul “Ursul păcălit de vulpe”, o adaptare cu umor, muzică și costume populare – citiți mai multe.
=> Ultimul eveniment recomandat pentru sâmbătă, dar nu cel din urmă, este spectacolul atelier “Aventurile unui fir de nisip” – aflați detalii despre acesta.
Duminică – 22 februarie
=> Duminică se organizează un schimb de cărți, care include și un atelier de mărțișoare hand-made, cu tot felul de lucruri care la prima vedere par simple, dar din care vor ieși daruri simpatice pentru luna martie – citiți mai multe din comunicatul de presă oficial.
=> Și tot duminică se organizează atelierul “Personaje din mături”, vârsta recomandată 5-12 ani – aflați mai multe.
Voi ce faceți în weekend?
Sursă foto: Тђє Ряїйс ♔/ weheartit.com.