Pe 28 noiembrie se lansează oficial audiobook-ul Gloria și unicornul magic. Este o poveste scrisă și înregistrată de mame, pentru copiii născuți prematur.
Cinci mame-blogger (Laura FrunzăTily Niculae, Miruna MărgaritAna Nicolescu, Monica Popescu – jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi înregistrat o poveste de Crăciun. Împreună cu Smartbox Family lansează o poveste – audiobook – Gloria şi unicorunul magic – poveste ce se poate descărca online sau cumpără sub formă de CD – de pe audioparenting.ro, începând cu 28 noiembrie 2015.
Ce este deosebit în cadrul acestei acțiuni – toți banii încasați în urma vânzărilor vor fi donați către Asociația Unu și Unu.
Despre Asociația Unu și Unu: este prima și singura asociație de părinți care apăra drepturile copiilor din sarcini multiple și/sau prematuri și ale familiei acestora, oferind suport pe perioada spitalizării și după externare. Asociația Unu și Unu este membră a EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), organizație care adună reprezentanți din peste 50 de țări. Misiunea Unu și Unu este de a îmbunătăți sănătatea bebelușilor prin proiecte de prevenție privind nașterea prematură, informare și educare a societății civile privind nașterea înainte de termen, oferirea de suport părinților cu copii născuți înainte de termen și derularea de proiecte privind urmărirea, monitorizarea copiilor după externare până la vârsta de 2 ani. Viziunea Asociației Unu și Unu este să devină vocea prematurilor, a multipleților și a părinților lor din România.
Știu că nu veți pierde ocazia să faceți această faptă bună și sunt convinsă că o să vă placă povestea. Am încredere în aceste mame frumoase și creative! Sunt convinsă că și de această dată #OameniiSuntMagia! Haideți să ajutăm și noi!
 
Campania este iniţiată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy, pentru copiii prematuri – Asociaţia Unu şi Unu
Partener media: Totul despre mame
Susţinător: Afi Palace Cotroceni